...
Politiet tror den savnende 17 år gamle jenta ble funnet av turgåere ved 16.20-tida lørdag. Jenta er fraktet til Ullevål og politiet fortsetter leteaksjonen fram til de er sikre på at riktig jente er funnet. Foto: Tom Gustavsen, RB

Jente kan være funnet

Sea King-helikopter har hentet en ung kvinne ut av skogen etter at hun ble funnet i live av turgåere.

Publisert 02.06.2012 kl 18:28 Oppdatert 02.06.2012 kl 18:28

Tips en venn på e-post:[RB] En ung kvinne ble ved 16.20-tida funnet i live, ikke langt fra Åmodtdammen i Rælingen.

Etter all sannsynlighet er det den 17 år gamle jenta som det har vært lett etter i området siden fredag kveld. Det opplyser politiet til Romerikes Blad ved 17-tida lørdag.

– Vi har ikke en 100 prosent identifisering, men alt tyder på at det er den savnende jenta som er funnet, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til rb.no.

Han forteller at det var turgåere i området som meldte inn at de hadde funnet jenta.


Fløyet til Ullevål

Politiet jobber nå med å få en sikker identifisering av jenta som er hentet ut av skogen. Så langt fortsetter de den storstilte leteaksjonen i området mellom Rælingen, Strømmen og Lørenskog.

– Vi avslutter ingenting før vi er helt sikre. Familiemedlemmer er på vei til sykehuset for å være helt sikre på at det er riktig jente vi har funnet, forteller Jahr.

Forsvarets Sea King-helikopter landet og fraktet jenta til Ullevål sykehus. Ifølge politiet skal jenta ha hatt god puls da hun ble funnet.

Etter en omfattende leteaksjon fredag kveld og natt til lørdag, ble letingen ytterligere trappet opp ved 15-tida lørdag.

Mannskaper fra Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Redningshund Organisasjon, Norsk Folkehjelp Lørenskog og andre frivillige organisasjoner har deltatt i søket.


Hengte opp plakater

Også rundt om kring i Rælingen, Lørenskog og Strømmen er det hengt opp plakater som etterlyser den savnende 17-åringen som har vært savnet i over 22 timer.

På forsiden nå


...

– En ære å bli spurt!

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo har valgt Per Ciljan Skjelbred som Norge-kaptein etter Brede Hangeland.

...

Svakt av Frp

Kommentar: Frp-leder Siv Jensen skygget banen og ville ikke mene noe om netthetsen mot Hadia Tajik.

Les hele kommentaren her

...

Lover mer penger til skolene

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil følge opp kravene fra partene i læreroppgjøret.

...

I trøbbel – igjen

Justin Bieber har nok en gang havnet i trøbbel med politiet.