...
Karl Rikard Johansen og datteren Rosa Helene Johansen er dypt fortvilet etter at samboeren og moren har vært savnet i én og en halv måned. Foto: Bjørn Johannessen, Telemarksavisa

– Hvor er mamma?

Kari (56) har vært sporløs borte i syv uker.

Publisert 21.07.2012 kl 14:33 Oppdatert 21.07.2012 kl 14:33

Tips en venn på e-post:[Telemarksavisa]

Samboer Karl Rikard Johansen fra Skien og datteren Rosa Helene Johansen er svært bekymret etter at samboer og mor forsvant sporløst 4. juni.

Politiet fikk melding om at Kari Grønnestad (56) var savnet tre uker seinere. Nå er hun etterlyst med navn og bilde via mediene.

Grønnestad hadde vært på besøk hos datteren sin denne kvelden. Hun skulle ta bussen hjem fra Skien sentrum mellom klokka 20.00 og 20.30 til Bølehøgda, der hun bor sammen med samboeren. Men hun dukket aldri opp.

Karl Rikard Johansen ringte til datteren og lurte på hvor moren hennes var. Datteren sa hun hadde reist fra henne for lenge siden, og hun skjønte ingenting.

- Jeg vet ikke akkurat hvilken vei hun tok for å ta bussen. Noen ganger tok hun bussen fra Landmannstorget og andre ganger fra busstoppet ved rådhuset, sier datter Rosa Helene Johansen.

Hun er den siste som har sett Grønnestad av dem politiet har snakket med. Datteren og mannen begynte å lete i området selv for å prøve å finne henne.

- Jeg har trålet hele veien fra sentrum og ut til der vi bor flere ganger, men ikke sett noe. Jeg har heller ikke funnet noen gjenstander eller klær som er hennes, sier Johansen.

Han har bodd sammen med Kari Grønnestad i 30 år.

Rosa Helene Johansen sier moren kan ha truffet noen på veien, og derfor blitt forsinket. Men det er helt uvanlig at hun ikke skulle melde fra om hvor hun var, eller dukke opp seinere.

Det hendte ofte at Kari Grønnestad besøkte datteren, som bor i Skien sentrum. Som regel kom hun bare innom for å se datteren og barnebarnet uten å ringe først.

- Vi hadde god kontakt, og hun besøkte meg flere ganger i uka. Jeg har en sønn på fem år. Hun hadde også veldig god kontakt med ham, sier datteren.

Les hele saken her!

På forsiden nå


...

Erna minnet ofrene

– Fortsatt er det mange som har behov for hjelp, sa statsminister Erna Solberg da hun talte under minnemarkeringen. Løpende oppdateringer nederst i saken.

...

110 km/t er vedtatt - men kommer først i høst

Du må vente med å trykke hardere på gassen.

...

Solstikk-tips

Hva med 6,75 i odds, frister det?

...

Frir til Arsenal-fansen

Huawei lanserer en «Gunners»-utgave av toppmodellen sin.