...
En representant i bystyret i Bodø ble pågrepet av politiet i bystyresalen torsdag formiddag. Foto: Terje Pedersen, ANB

Pågrepet under bystyremøte

Ap-representant Ali Horori ble pågrepet av politiet i bystyresalen i Bodø torsdag formiddag.

Publisert 21.06.2012 kl 11:39 Oppdatert 21.06.2012 kl 11:40

Tips en venn på e-post:Politiet mener den mangeårige bystyrerepresentanten har unnlatt å møte til avhør i en straffesak.

– Politiet har i dag vært utenfor Bodø bystyre og hentet en person til avhør i en straffesak. Grunnen til at personen ble hentet inn til avhør er at vedkommende til tross for flere innkallinger har unnlatt å møte til avhør, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tove Kaspersen i Salten politidistrikt.

To sivilkledde politimenn troppet ifølge NRK opp i bystyresalen like før klokka 10 og pågrep Horori mens bystyrekolleger fulgte med på hva som skjedde. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

– Politiet ønsker ikke å si noe om hvilken straffesak det gjelder, eller hvilken rolle vedkommende har i saken. Det vil fra politiets side ikke bli gitt mer informasjon i denne saken, opplyser Kaspersen.

Bystyrerepresentanten fulgte med polititjenestemennene inn på et kontor på rådhuset, hvor han fikk beskjed om å kalle inn en vararepresentant. Ingen andre i bystyret ble informert om bakgrunnen for pågripelsen, ifølge NRK.

– Bystyret var i ferd med å settes da to sivilkledde politimenn kom inn og gikk bort til Horori. De nærmest fotfulgte ham inn på et kontor slik at han fikk meldt fra om at han måtte forlate bystyresalen, sier en person som var vitne til pågripelsen til NRK. Personen reagerte på måten politiet agerte og oppførte seg på og forteller at det kunne virke som politiet fryktet at Horori skulle stikke av. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Etter mus kommer rev

Det har neppe vært flere rev i nyere tid enn det er nå, ifølge Statskog.

...

Dette irriterer oss i bilen

Slik unngår du «The road to hell» i juletrafikken.

...

Våpen inn bakveien

Kommentar: Å sende politiet ut blant befolkningen med skarpladde våpen er mer enn en skrivebordsbeslutning.

Les hele kommentaren her

...

Bruker IKKE gavekortet!

En av fire har det på sin ønskeliste, men mange bruker likevel ikke gavekortet de får.