...
En representant i bystyret i Bodø ble pågrepet av politiet i bystyresalen torsdag formiddag. Foto: Terje Pedersen, ANB

Pågrepet under bystyremøte

Ap-representant Ali Horori ble pågrepet av politiet i bystyresalen i Bodø torsdag formiddag.

Publisert 21.06.2012 kl 11:39 Oppdatert 21.06.2012 kl 11:40

Tips en venn på e-post:Politiet mener den mangeårige bystyrerepresentanten har unnlatt å møte til avhør i en straffesak.

– Politiet har i dag vært utenfor Bodø bystyre og hentet en person til avhør i en straffesak. Grunnen til at personen ble hentet inn til avhør er at vedkommende til tross for flere innkallinger har unnlatt å møte til avhør, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tove Kaspersen i Salten politidistrikt.

To sivilkledde politimenn troppet ifølge NRK opp i bystyresalen like før klokka 10 og pågrep Horori mens bystyrekolleger fulgte med på hva som skjedde. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

– Politiet ønsker ikke å si noe om hvilken straffesak det gjelder, eller hvilken rolle vedkommende har i saken. Det vil fra politiets side ikke bli gitt mer informasjon i denne saken, opplyser Kaspersen.

Bystyrerepresentanten fulgte med polititjenestemennene inn på et kontor på rådhuset, hvor han fikk beskjed om å kalle inn en vararepresentant. Ingen andre i bystyret ble informert om bakgrunnen for pågripelsen, ifølge NRK.

– Bystyret var i ferd med å settes da to sivilkledde politimenn kom inn og gikk bort til Horori. De nærmest fotfulgte ham inn på et kontor slik at han fikk meldt fra om at han måtte forlate bystyresalen, sier en person som var vitne til pågripelsen til NRK. Personen reagerte på måten politiet agerte og oppførte seg på og forteller at det kunne virke som politiet fryktet at Horori skulle stikke av. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

– Jeg bruker bare kredittkort

Og det tjener forbrukerøkonomen penger på.

...

Disse kjører fra det meste

M-versjon av BMW X5 og X6 er heftige saker.

...

Tror på evig vekst

Når det kommer til boligpriser, er nordmenn flest superoptimister.

...

Amedia med 235 mill i minus

Mediekonsernet Amedia har kuttet kostnadene med 146 millioner kroner.