Tok en spansk en...

Av

Tømrerparet falt helt for designhotellet på Mallorca, og bruker nå ideene derifra når de innreder sin egen leilighet.

Vegard Blø (20) og Maria Jacobsen (19) bor i på 57 kvadratmete. De er begge er tømrere, og nå innreder de leiligheten sin i Mallorca-stil. (Foto: Rune Johansen, BA/ANB)

Vegard Blø (20) og Maria Jacobsen (19) bor i på 57 kvadratmete. De er begge er tømrere, og nå innreder de leiligheten sin i Mallorca-stil. (Foto: Rune Johansen, BA/ANB) (Foto: )

DEL

– Hele konseptet på hotellet var bra. Det var rolig og fint, og veldig fin design. På soverommet var det sengegavl, og vi likte de sterke fargene på hotellet. På vårt soverom var det en grønnlig farge på veggen, forteller Maria til Bergensavisen (BA).

Det var i juni paret besøkte Sunprime Palma Beach Suites & Spa på Mallorca. Paret ble så inspirert at de dro rett hjem og startet oppussingen i sin nykjøpte leilighet i Rådal. Nå har flere ting kommet på plass.

– Vi er ikke ferdige ennå, og kommer til å male litt sterke farger her også, forteller de.

Lysstemning

En ti meter lang lyslenke, som er kjøpt på eBay, skaper stemning langs vinduskarmen og stueveggen. Den skifter farge. Vegard står bak ideen.

– Smaken vår er ganske lik, forteller de.

– Vi vil ikke ha det helt likt som det var på hotellet på Mallorca, men vi har hentet flere tips derfra, og det var der vi fikk inspirasjon til å sette i gang.

– Slitne

Maria og Vegard møtte hverandre på jobb. Begge jobber som tømrere i J.H. Nævdal Bygg. De syntes det går greit å kombinere jobb og oppussing hjemme.

– Vi pusser opp etter at vi kommer hjem fra jobb. Så vi blir jo litt slitne. Men vi er veldig fornøyde med hvordan det blir. Vi gjør det meste selv, men har fått murer til å flislegge badet, sier det unge paret.

I tillegg til hotellet på Mallorca, får de også inspirasjon fra alle jobbene de er ute på.

Nå skal sengegavl og tapeter på plass.

Badet må også bli helt ferdig, og gangen skal males.

– Misunnelige

Favorittstedet i leiligheten er ved baren og skiferveggen.

– Det ble veldig stilig synes jeg, sier Maria.

Hun synes det er lettere å gjøre alt selv enn å leie inn folk.

– Folk er litt misunnelige når vi kan gjøre så mye selv, sier hun. (ANB)

Artikkeltags