Prisantydningen på 1,85 millioner kroner for denne hytta i Holmesund er nok et eksempel på at prisene på hytter langs Sørlandskysten er i ferd med å nå nye høyder. Foto: Skibsaksjeselskapet Hesvik

Stiv pris for enkel hytte

En kvadratmeterpris på 51.000 kroner er prisforlangende for ei hytte som er lagt ut for salg i Holmesund i Arendal kommune.
Publisert 15.05.2012 kl 08:50 Oppdatert 15.05.2012 kl 13:05

Tips en venn på e-post:Det man betaler for er en fantastisk utsikt over store deler av Tvedestrands-skjærgården, sier megler. Foto: Skibsaksjeselskapet Hesvik/ANB

Lokale meglere

[Tvedestrandsposten] Hytta mangler parkeringsplass, er uten vann og kloakk og må totalrenoveres. Det man betaler for er en fantastisk utsikt over store deler av Tvedestrands-skjærgården.

Hytta er på 36 kvadratmeter og av meget enkel standard. Likevel er prisforlangende 1,85 millioner kroner. Dette gir en kvadratmeter pris på i overkant av 51.000 kroner.

Daglig leder i Solgt Eiendomsmegling, Tore Espeland, sier til Tvedestrandsposten at interessen for hytta er stor.

– Holmesund er en idyll som de færreste er klar over. Det har faktisk vært voldsomt god respons på denne eiendommen. Det er mange som har bedt om å få tilsendt prospekt, sier Espeland.

Han legger ikke skjul på at hytta trenger totalrenovering.

– Jeg foretrekker å kalle en spade for en spade, slik at folk som reiser fra Oslo for å komme på visning ikke blir skuffet. Her er det plassen man betaler for. Det er en fantastisk utsikt og båtplass følger med, sier megleren.

Han mener prisantydningen på 1,85 millioner kroner er riktig, og viser til at han nylig solgte ei tomt i Risør for 2,2 millioner kroner.

– Denne hytta i Holmesund har en mye finere beliggenhet, sier Espeland.

Tomta ligger på en høyde og man har panoramautsikt over Holmesund med Buskjærfjorden. I vest ser man både Vika og Møkkalaset fyr, mens man i øst kan se til Sandøya og Borøya. (ANB)

Her kan du les mer om hytta og når det er visning

På forsiden nå


For en luksus-doning!

Diger luksusbil vekker oppsikt.

KOMMENTAR

Turbulens i Norwegian

Pilot-streiken i Norwegian er i ferd med å bli trappet opp.

– 300.000 mister «friheten»

Regjeringen vil gi folket frihet til å handle på søndager. LO mener det ikke gjelder for alle.

Refser landets legevakter

– Det er alvorlig at en så viktig del av helsetilbudet ikke fungerer som det skal.