Dette huset ble taksert til 3,48 millioner, men ble solgt for 4,5 millioner. Foto: Torgrim Rath Olsen, Nordlys/ANB

Én million over takst

Dette huset i Tromsø gikk for én million kroner over takst.
Publisert 14.06.2012 kl. 12:37 Oppdatert 14.06.2012 kl. 12:38

Tips en venn på e-post:




[Nordlys] – Nylig solgte vi en eldre tomannsbolig, med behov for renovering, for drøyt en million kroner over takst, forteller Børge Martinussen i Eie Eiendomsmegling tuk Nordlys.

Den ærverdige boligen på Dramsveien i Tromsø ble bygget i 1918, og var taksert til 3, 48 millioner kroner. Den ble solgt for 4, 5 millioner.

– Vi hadde visning en torsdag kveld. Morgenen etter haglet budene inn, og den var solgt klokken 12 på fredagen, forteller han som solgte huset, Olaf B. Styrvold.

Boligen som trenger oppussing, og består av to større leiligheter, har vært i familiens eie i tre generasjoner. Den store interessen kom egentlig ikke overraskende på ham. Han ble heller ikke overrasket over at den gikk så mye over takst.

– Boligen er over 300 kvadratmeter stor, og ligger på en av Tromsøs flotteste tomter. Jeg visste at det kom til å være interesse. Drømmen var å få rundt fire millioner, og det ble litt mer enn det, sier Styrvold.

Men det svinger ikke like mye av omsetningen av luksusboliger i Tromsø. På finn.no lå det i går ute syv boliger i byen, med prislapp på over sju millioner kroner.

Den dyreste, en eksklusiv enebolig på Sorgenfri til 10, 2 millioner kroner, har ligget til salgs i lengre tid. (ANB)

Les mer om:  Bolig 

På forsiden nå