...
Augsburg klarte 1-1 mot Schalke, og er på vei mot ny kontrakt. Her fra en tidligere kamp mot Wolfsburg. Foto: Digitalsport

Augsburg mot ny kontrakt

Augsburg var best mot mesterligajagende Schalke, men greide bare 1-1.

Publisert 22.04.2012 kl 20:30 Oppdatert 22.04.2012 kl 20:32

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.siste.no/103/6024468/2012-04-22T20:32:26Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.205.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Det var likevel et nytt skritt mot fornyet kontrakt i 1. Bundesliga.

Augsburg er fortsatt fire poeng foran Köln på kvalifiseringsplass når bare to serierunder står igjen, og har også mye bedre målforskjell. Det bør holde.

– Det var synd at vi ikke greide å avgjøre i dag, men jeg har tro på at vi skal greie oss likevel, sa Augsburg-trener Jos Luhukay.

For Freiburg er kontrakten allerede i boks etter 0-0 borte mot Hannover søndag. Verken Mohammed «Moa» Abdellaoue (spilte en drøy time) eller hans lagkamerater greide å score for hjemmelaget, og Freiburg er dermed sju poeng over kvalifiseringsplass.

For Köln, som nylig sparket Ståle Solbakken som trener, dreier det seg nå om å holde Hertha Berlin bak seg og sikre kvalifisering mot treeren i 2. Bundesliga. Hertha har to poeng å hente inn.

Uro i Schalke

Sebastian Langkamp nikket inn 1-0 for Augsburg etter bare fem minutters spill, til stor glede for de fleste av 30.660 tilskuere på fullsatte Augsburg Arena. Storscorer Klaas-Jan Huntelaar utlignet før pause med sitt 25. mål for sesongen. Han er likt med Bayern München-spiss Mario Gmez i kampen om å bli målkonge.

Dagen startet ikke bra for Huntelaar da storavisen Bild trykket bilder av ham i slagsmål med Jermaine Jones på trening lørdag.

– Ingen ble skadd, og dette er en storm i et vannglass, påsto manager Horst Heldt.

Schalke ble presset hardt i Augsburg søndag, men holdt unna og tok et viktig poeng i kampen om tredjeplassen som gir mesterligaspill. Avstanden til Borussia Mönchengladbach på fjerdeplass ble doblet til to poeng.

Kadlec angrepet

Gladbach måtte lørdag se seg slått 2-0 av Borussia Dortmund, som dermed sikret seriegullet. Bayern München er sølvvinner, mens det kjempes videre om tredjeplassen.

Turbulensen rundt Köln fortsatte for øvrig da lokalrival Leverkusens tsjekker Michal Kadlec natt til søndag pådro seg nesebrudd da han ble overfalt av to personer som sa de var Köln-tilhengere. Det skjedde utenfor en nattklubb i Köln.

– De sa bare at de heiet på Köln, så slo de meg i ansiktet, sa Kadlec.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Tror på mye lavere skatt

Selskapsskatten kan bli senket fra 27 og helt ned til 20 prosent, spår skatteekspert Ernst Ravnaas.

...

Norge og EU

Kommentar: For tjue år siden sa Norge nei til EU.

Les hele kommentaren her

...

Dette må du huske på!

Er du på boligjakt? Det viktigste rådet er å bruke god tid på livets største investering. Resten av huskelisten finner du her.

Slik får barna fart på beina

SFO-ansatt var skikkelig lei stillesittende elever. Se video!