...
Augsburg klarte 1-1 mot Schalke, og er på vei mot ny kontrakt. Her fra en tidligere kamp mot Wolfsburg. Foto: Digitalsport

Augsburg mot ny kontrakt

Augsburg var best mot mesterligajagende Schalke, men greide bare 1-1.

Publisert 22.04.2012 kl 20:30 Oppdatert 22.04.2012 kl 20:32

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.siste.no/103/6024468/2012-04-22T20:32:26Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.213.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Det var likevel et nytt skritt mot fornyet kontrakt i 1. Bundesliga.

Augsburg er fortsatt fire poeng foran Köln på kvalifiseringsplass når bare to serierunder står igjen, og har også mye bedre målforskjell. Det bør holde.

– Det var synd at vi ikke greide å avgjøre i dag, men jeg har tro på at vi skal greie oss likevel, sa Augsburg-trener Jos Luhukay.

For Freiburg er kontrakten allerede i boks etter 0-0 borte mot Hannover søndag. Verken Mohammed «Moa» Abdellaoue (spilte en drøy time) eller hans lagkamerater greide å score for hjemmelaget, og Freiburg er dermed sju poeng over kvalifiseringsplass.

For Köln, som nylig sparket Ståle Solbakken som trener, dreier det seg nå om å holde Hertha Berlin bak seg og sikre kvalifisering mot treeren i 2. Bundesliga. Hertha har to poeng å hente inn.

Uro i Schalke

Sebastian Langkamp nikket inn 1-0 for Augsburg etter bare fem minutters spill, til stor glede for de fleste av 30.660 tilskuere på fullsatte Augsburg Arena. Storscorer Klaas-Jan Huntelaar utlignet før pause med sitt 25. mål for sesongen. Han er likt med Bayern München-spiss Mario Gmez i kampen om å bli målkonge.

Dagen startet ikke bra for Huntelaar da storavisen Bild trykket bilder av ham i slagsmål med Jermaine Jones på trening lørdag.

– Ingen ble skadd, og dette er en storm i et vannglass, påsto manager Horst Heldt.

Schalke ble presset hardt i Augsburg søndag, men holdt unna og tok et viktig poeng i kampen om tredjeplassen som gir mesterligaspill. Avstanden til Borussia Mönchengladbach på fjerdeplass ble doblet til to poeng.

Kadlec angrepet

Gladbach måtte lørdag se seg slått 2-0 av Borussia Dortmund, som dermed sikret seriegullet. Bayern München er sølvvinner, mens det kjempes videre om tredjeplassen.

Turbulensen rundt Köln fortsatte for øvrig da lokalrival Leverkusens tsjekker Michal Kadlec natt til søndag pådro seg nesebrudd da han ble overfalt av to personer som sa de var Köln-tilhengere. Det skjedde utenfor en nattklubb i Köln.

– De sa bare at de heiet på Köln, så slo de meg i ansiktet, sa Kadlec.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Dette søkte vi mest på i 2014

Sjekk hva som fikk landets søkefelt til å koke over – måned for måned!

...

Snart kommer Windows 10

Testutgave for forbrukere skal slippes i januar.

...

Forberedt på naturkatastrofer

93 prosent av norske kommuner sier de er klare til å håndtere naturkatastrofer som flom, ras og skogbranner.

...

LO-råd til matministeren

LO-leder Gerd Kristiansen i Sylvi Listhaugs delegasjon under Grüne Woche i Berlin.