Lillestrøm - Sandnes Ulf 1-3

Se hendelsene fra Lillestrøm - Sandnes Ulf, hvor gjestene sjokkerte de gule.

Sjokkerte Lillestrøm

To mål før kvarteret var spilt var med på å gi Sandnes Ulf en fortjent 3-1-seier borte mot Lillestrøm lørdag.

Publisert 30.06.2012 kl 20:51 Oppdatert 30.06.2012 kl 21:40

Tips en venn på e-post:


...
Kamal Saaliti scoret Sandnes Ulfs første via en LSK-forsvarer. Foto: Digitalsport/Arkiv

Omtalte lag og spillere


lørdag

30

juni

Lillestrøm - Sandnes Ulf 1 - 3

Tippeligaen 2012 - lørdag 30. juni kl 18:00, Åråsen Stadion

Les kampreferat

Allerede etter ni minutter var de lyseblå fra Sandnes i ledelsen. Et skudd fra Kamal Saaliti gikk via en forsvarer, og fikk en perfekt bue som satte LSK-keeper Sead Ramovic ut av spill.

Så var det islandske Steinthor Freyr Thorsteinsson sin tur fra nesten eksakt samme hold. Kaptein Aksel Berget Skjølsvik la ballen til rette for kantspilleren etter et hjørnespark, og skuddet snek seg forbi en skog av spillere, og i nettet bak Ramovic, som kanskje kunne gjort bedre akkurat der.

– Det er veldig sterkt av oss. All honnør til spillerne som kjempet som besatte gjennom hele kampen, og som fightet Lillestrøm ut av stilen. Det er ikke mange som klarer det, og jeg er stolt av spillerne, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til TV 2 etter seieren.

Redusering ga håp

Palmi Rafn Palmason fikk hjemmelagets beste mulighet til å redusere før pause, men klarte ikke å treffe mål fra kort hold etter drøye halvtimen.

Men ni minutter etter pause fikk LSK reduseringen som ga håp om poeng. Hurtige Erling Knudtzon kom først på en gjennombruddspasning. Men en enkel berøring ga han seg selv åpent mål, ettersom keeper Bo Andersen forgjeves hadde gått ut fra mål i håp om å nå ballen først.

– Vi prøver til tider i dag, men det er en dag hvor det er mye som ikke stemmer. Det er litt flaut, sa Lillestrøms assistenttrener Magnus Powell etter kampen.

For håpet fikk ikke leve mer enn i tolv minutter. Innbytter Gilles Ondo jagde en lang ball, fintet vekk venstreback Stian Ringstad og skrudde ballen enkelt forbi Ramovic og i mål.

Framstår som gode

– Vi må stikke fingeren i jorda, og ikke tro vi er gode, for vi er der vi er på tabellen. I stunder som dette må alle gå i seg selv og finne ut hva de vil. Jeg er ekstremt skuffet, fortalte Powell.

– Vi har først og fremst en utrolig lojal gjeng som står på for hverandre, og en spillestil vi etter hvert klarer å gjennomføre godt. Det gjør at vi framstår som et godt lag, sa Andersen og la til at han var fornøyd med måten de beholdt ledelsen på.

– I pausen var vi helt klare på at vi skulle gå ut og vinne også 2. omgang. Vi skulle stå høyt og sette vårt preg på omgangen, ikke bare forsvare en ledelse.

Lillestrøm forsøkte å flytte opp stopper Frode Kippe på slutten, uten at det ga uttelling. Dermed blir LSK liggende under nedrykksstreken, etter at Fredrikstad vant fredag. Sandnes Ulf klatret på sin side opp på 7.-plass, seks poeng over lørdagens motstander. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Barnslig håndverk

En rød tråd i husets interiør er vel og bra – så lenge barnerommet holdes utenfor. Her bør barna selv få lov til å gi en håndsrekning.

...

Etter mus kommer rev

Det har neppe vært flere rev i nyere tid enn det er nå, ifølge Statskog.

...

Dette irriterer oss i bilen

Slik unngår du «The road to hell» i juletrafikken.

...

Våpen inn bakveien

Kommentar: Å sende politiet ut blant befolkningen med skarpladde våpen er mer enn en skrivebordsbeslutning.

Les hele kommentaren her