...
Erik Huseklepp er ikke med på treningsleir. Foto: Trond Roger Nydal, BA

Huseklepp ble hjemme

Erik Huseklepp var ikke med da Portsmouth-spillerne reiste på treningsleir mandag.

Publisert 16.07.2012 kl 11:54 Oppdatert 16.07.2012 kl 11:55

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.siste.no/103/6150620/2012-07-16T11:55:24Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.213.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Pompey-trener Michael Appleton skal bruke de neste ti dagene til å forberede spillerne sine til en ny sesong. Treningsleiren er lagt til Spania, men da flyet lettet mandag, manglet overraskende klubbens mest profilerte spillere.

Blant dem var Erik Huseklepp. Bergenseren er sammen med lagkompisene Tal Ben Haim, Liam Lawrence, Dave Kitson, Luke Varney, David Norris og Greg Halford plassert hjemme i England, skriver lokalavisen Portsmouth News.

Årsaken skal være at man håper de nevnte spillerne – som er klubbens best betalte – vil finne seg nye arbeidsgivere i løpet av kort tid.

Får treningsprogram

Michael Appleton bekrefter at klubbens aller største stjerner blir igjen hjemme – mens han selv tar med seg en tropp bestående av unggutter og mindre profilerte spillere til Spania.

– Tanken er at dette gir dem en sjanse til å finne nye klubber – selv om akkurat det ikke er lett. Det har vi sett de siste ti ukene, sier han.

– Samtidig mener jeg dette er en mulighet for dem til å flytte på seg, og sånn sett er det definitivt mest fornuftig at de oppholder seg i England framfor Spania, tilføyer han.

Portsmouth-ledelsen har for øvrig besluttet at utviklingstrener Guy Whittingham blir igjen hjemme – for å trene Huseklepp & co. i de øvrige spillernes fravær.

– Kanu slutter

Spørsmålet er om de aktuelle spillerne finner seg nye arbeidsgivere. Erik Huseklepp har vært linket til både Brann og Rosenborg den siste tiden – og det skal også være interesse fra utlandet.

En som mest sannsynlig er ferdig i Portsmouth, er den nigerianske veteranen Nwankwo Kanu. Han har den siste tiden vært på ferie i hjemlandet – og har så langt ikke dukket opp i England igjen.

Portsmouth News skriver nå at Kanu skal ha gitt beskjed om at han sier opp sin kontrakt med klubben. (ANB)

På forsiden nå


...

Regjeringen står på sitt

Regjeringen lar seg ikke rokke i troen på at grupper i arbeidslivet vil tjene på endringene i arbeidsmiljøloven.

...

Nei til ROT-fradrag

Kommentar: Det er en dårlig idé å gi skattefradrag for håndverkstjenester hjemme.

Les hele kommentaren her

...

Komfyren er verstingen

Bare to av ti nordmenn vet at komfyren er den hyppigste brannårsaken i hjemmet.

...

Nå blir Tesla mye dyrere

Har økt prisen med nesten 10 prosent.