...
Steven Gerrard mener at det ikke er noen grunn til å få panikk selv om Liverpool røk 3-0 for West Bromwich i serieåpningen. Foto: Getty Images/All Over Press/ANB

– Ingen grunn til panikk

Lagkaptein Steven Gerrard innrømmer at Liverpool ble overrasket over 0-3-tapet for West Bromwich i helgens serieåpning i England.

Publisert 20.08.2012 kl 16:37 Oppdatert 20.08.2012 kl 16:43

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


lørdag

18

august

West Bromwich - Liverpool 3 - 0

Premier League 2012-2013 - lørdag 18. august kl 16:00, The Hawthorns

Les kampreferat

Han mener likevel det ikke er grunn til panikk.

Manager Brendan Rodgers' første kamp som sjef for Anfield-klubben ble et mareritt. West Bromwich hadde ingen problemer med å vinne oppgjøret på eget gress, der Liverpools Daniel Agger også ble utvist.

Gerrard mener den klare seieren til WBA ikke ga et riktig bilde av kampen, da Liverpool bommet på flere store sjanser. Vertene tok ledelsen etter Zoltan Geras drømmetreff på et langskudd. Gjestene fra Merseyside måtte jage utligning, men situasjonen ble ytterligere forverret da danske Agger laget straffe og fikk rødt kort.

– Resultatet føltes sjokkerende etterpå. Det var aldri en 3-0-kamp. Jeg trodde vi skulle dra dit, dominere og vinne, men ting gikk ikke vår vei. I fotball kan en ofte føle at ting er urettferdig, sier Gerrard til lokalavisen Liverpool Echo.

– Det var ikke starten vi ønsket oss, men det er ingen grunn til panikk. Det var bare den første kampen og vi hadde en dårlig dag. Vi er nødt til å se det i et større perspektiv. Det har vært så mye forhåpninger rundt oss og det er det all grunn til.

Liverpool endte på åttendeplass i engelsk eliteserie forrige sesong. Det var den verste plasseringen ved sesongslutt på 18 år. Gerrard innser nå at han og de andre med lang fartstid i Liverpool må sørge for at laget ikke faller fra hverandre, tross den dårlige starten. Første mulighet til å rette opp inntrykket blir i europaligakampen mot skotske Hearts torsdag.

– Etter et 0-3-tap blir alle bekymret. Det er viktig at jeg og de andre erfarne spillerne tar ansvar. Vi må legge det bak oss, reagere på riktig måte og sørge for å få tingene på plass i de kommende kampene, påpeker Gerrard. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Gamle helter og glitrende eventyr

Gamle helter som Mad Max og Terminator rir igjen. Jurassic World åpner portene og eventyrene glitrer som aldri før. Her er filmåret 2015.

...

Vil det gå seg til?

Kommentar: Budsjettbårk til tross, Erna Solberg mener forholdet til KrF og Venstre vil gå seg til.

Les hele kommentaren her

...

Smakfull eldrepolitikk

Omfattende kursing av institusjonskokker har vært en kjempesuksess.

...

– Arbeidskøen blir den samme

LO-økonom Knut Thonstad mener flere midlertidig ansatte verken vil gi flere arbeidsplasser eller bli et springbrett til fast stilling for de som står utenfor dagens arbeidsliv.