...
Total mangel på respekt, lyder dommen fra Rio Ferdinands agent etter at midtstopperen nok en gang ble vraket til Englands EM-tropp. Foto: Digitalsport

Agent raser mot Hodgson

– Total mangel på respekt, lyder dommen fra Rio Ferdinands agent etter at midtstopperen nok en gang ble vraket til Englands EM-tropp.

Publisert 03.06.2012 kl 21:04 Oppdatert 03.06.2012 kl 21:56

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.siste.no/103/6089381/2012-06-03T21:56:49Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.213.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Englands EM-håp er blitt rammet hardt av skader. Siste nytt er at Chelsea-forsvareren Gary Cahill er utelukket fra turneringen på grunn av kjevebrudd.

Manchester United-profilen Rio Ferdinand satt hjemme og ventet på å bli plukket med i troppen. Men skuffelsen ble stor da landslagssjef Roy Hodgson i stedet valgte Liverpools Martin Kelly som erstatter.

– Hvilke grunner, spurte Ferdinand via sin Twitter-konto etter å ha blitt vraket nok en gang.

I England raser debatten rundt beslutningen. 33-åringens agent, Jamie Moralee, la heller ikke skjul på frustrasjonen sin.

– Å behandle en spiller som har vært kaptein og har 81 landskamper bak seg slik, er intet mindre enn skammelig. En total mangel på respekt fra Hodgson og fotballforbundet etter min mening, sa Moralee søndag.

– Lampard, Terry, Barry, Gerrard - alle eldre spillere, men de blir tatt ut til turneringen. Hvorfor er Rio annerledes?

Nettopp John Terry er trolig en del av årsaken til at Ferdinand ikke får sjansen. Midtstopperne har hatt en pågående konflikt siden Terry ble beskyldt for å ha kommet med rasistiske uttalelser mot Ferdinands bror, Anton (Queens Park Rangers), i en kamp forrige sesong.

Hodebry

Rykende fersk England-sjef Hodgson har insistert på at konflikten ikke har påvirket avgjørelsen hans, men det virker åpenbart for alle andre at han egentlig vil unngå å ha duoen i samme tropp.

Enda tydeligere ble det da Hodgson valgte Martin Kelly - en spiller som har to minutters landslagserfaring (mot Norge 26. mai) og spilte ti ligakamper for Liverpool forrige sesong.

Situasjonen for Hodgson blir ikke lettere av at Terry pådro seg en skade i lørdagens kamp mot Belgia. Han blir trolig klar til EM, men England stiller med en klart svekket tropp til åpningskampen mot Frankrike 11. juni. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Pass på julematen!

Julen er også tiden da muggsoppen trives og vokser.

...

Dette er på vei bort

Klassiske juletradisjoner blir utfordret i årene som kommer – spesielt julematen.

...

Vi bulker julen inn

Det er de siste par dagene før jul at nordmenn bulker mest.

...

Pus må ha pass

Katter på svensketur må ha pass allerede i romjula.