Blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs denne dagen, kan i tillegg Subsea 7 glede seg over en oppgang på 1,3 prosent, men ellers lyser det rødt øverst på listen. Foto: Vidar Ruud, ANB

Hentet seg inn

Oslo Børs åpnet ukens siste handelsdag med fall, men etter en times tid var det meste av tapet hentet inn.
Publisert 10.08.2012 kl 10:46 Oppdatert 10.08.2012 kl 10:49

Tips en venn på e-post:

www.siste.no Se alle stillinger (1023)Hovedindeksen var da ned 0,1 prosent til 431,91 poeng.

Det mest oppsiktsvekkende fredag formiddag er at verdien av spillselskapet Funcom er nær halvert i løpet av en time. Aksjen er ned 47 prosent. Bare hver sjette krone er igjen av det selskapet var verdsatt til på toppen i april. Sviktende salg av spillet «The Secret World» fører til at investorenes tillit fikk seg en kraftig knekk.

I motsatt ende av skalaen gjør Schibsted et byks oppover og stiger med 9,3 prosent. Markedet lar seg med andre ord imponere til tross for at kvartalsresultatet som ble lagt fram fredag er drøyt 100 millioner svakere enn for et år siden. Også Kværner stiger etter å ha presentert tall for andre kvartal. Aksjen er opp 4,7 prosent.

Blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs denne dagen, kan i tillegg Subsea 7 glede seg over en oppgang på 1,3 prosent, men ellers lyser det rødt øverst på listen. Utenom Funcom er det Hydro (-1,3 prosent) og PGS (-1,1 prosent) som taper mest.

Oljeprisen ligger nokså stabilt, og et fat nordsjøolje koster fredag 112,39 dollar. Amerikansk lettolje omsettes for 92,47 dollar fatet. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Bentes jobbsøknad tok helt av

Bente Pernilla Høyes utradisjonelle jobbsøknad er lest nesten 70.000 ganger.

Ledigheten sprer seg

Nå blir det flere ledige også innen bygg og anlegg.

Gjett hva folk søker etter nå...

Søkene har blitt litt røffere etter at 50 Shades of Grey kom på kino.

Arktis neste for unge eventyrere

13-åringer de yngste som går på ski på Nordpolen.