Lars Norrman satset på en karriere i Rema 1000. Han har stålkontroll på driften og tjener gode penger. Foto: Arild Hansen, TA/ANB

Hyllestabler ble millionær

Lars Norrman (39) startet som hyllestabler i hjembyen Mo i Rana og endte som millionær i Skien.
Publisert 03.09.2012 kl 07:55 Oppdatert 03.09.2012 kl 09:55

Tips en venn på e-post:

www.siste.no Se alle stillinger (905)[Telemarksavisa] Lars Norrman er bare en av mange som gikk livets «harde skole» på Rema-kurs.

Fra hyllestabling klatret han oppover karrierestigen til han i dag er vellykket kjøpmann med egen Rema 1000 butikk på Nordre Falkum rett utenfor Skien sentrum.

Han overtok en ikke helt suksessrik Falkum-butikk for seks år siden, løftet omsetningen, fikk stålkontroll på kostnadene og begynte ta med seg de ansatte på skogs- og lavvoturer til Vindfjelltunet.

– Alt dreier seg om mennesker. Motivere dem, trives sammen og ha tunnelsyn på driften, forkarer Norrman.

Norrmans butikk omsatte for 49 millioner kroner årlig den sommerdagen i 2006 da nordlendingen kom inn i kjøpmannsflokken til familien Reitan.

Etter systematisk og hardt arbeid ble omsetningen løftet til i fjor å ende på over 60 millioner kroner og med 1,5 millioner kroner i driftsresultat. Det plasserte butikken på en tiendeplass i sin region målt mot bunnlinjen.

– Vi vokser kontinuerlig og budsjetter med ti prosent vekst hvert år de neste årene, forklarer Norrman. Nå står en oppgradering av alle landets Rema 1000 butikker for tur.

– Vi skal få en enda bedre frukt, grønt og ferskvaredel. (ANB)

Her kan du lese mer og kjøpmannssuksessen

På forsiden nå


Nesbø slipper løs leiemorderen

– Det er min jobb som krimforfatter å lure deg, sier forfatteren – klar med blodferske «Blod på snø».

KOMMENTAR

Pene ord i Nydalen

Sentrale borgerlige politikere var tirsdag samlet i Nydalen til samlivskurs under ledelse av statsminister Erna Solberg.

Gir ikke opp søndagen

– Søndagsåpne butikker vil endre samfunnet totalt, sier KrFs Kjell Ingolf Ropstad.

Dette skal bli en storselger

– Verdens første premium kompaktbil med sju seter.