Spillsenteret
Et kommersielt samarbeid med Til norsk-tipping.no
ANNONSE
...
Tommy Gaustad (arkivfoto). Foto: Rune Johansen, Bergensavisen/ANB

Vi stoler på Åsane

Åsane og Tommy Gaustad overrasker i Egersund. Sjekk dagens oddstips!

Publisert 25.05.2012 kl 12:42 Oppdatert 25.05.2012 kl 12:42

Tips en venn på e-post:

Langoddsprogrammet fredag har en rekke fotballkamper fra norsk 2. divisjon og 3. divisjon. I tillegg er det privatlandskamper, svensk fotball, Norges U19-kamp mot Nederland og ikke minst finalen i Copa Del Rey mellom AC Bilbao og Barcelona. Altså noe for enhver smak!


Egersund - Åsane

Norsk, 2. divisjon, avd. 3. Nyopprykkede Egersund ligger på tredjeplass med 11 poeng på de seks første kampene. Egersund-laget havnet egentlig på andreplass i 3. divisjon avdeling 6, bak Starts annet lag. Start 2 rykket imidlertid ikke opp da Starts førstelag rykket ned fra eliteserien. Rogalendingene har så langt ikke fått det helt til hjemme med 1-2-0. Spilte 1-1 hjemme i toppoppgjøret mot Vidar før Vindbjart ble slått 1-0 borte.

Åsane ligger oppe på 5. plass med ti poeng. Er best av de lokale 2. divisjonslagene fra bergensområdet. Står med 2-0-1 borte så langt, uten at laget har møtt noen av lagene høyest opp på tabellen. Oransjetrøyene fra norde bydel i Bergen er i ferd med å bygge et nytt lag, og det vil sannsynligvis svinge i prestasjonene. Disse lagene har kun møtt hverandre to ganger tidligere. Det var tilbake i 2005. Da vant lagene på hjemmebane.

Innbyrdes oppgjør:

2005-09-10: Egersund-Åsane 3-2

2005-05-28: Åsane-Egersund 6-0

Vi tror Åsane har en god mulighet til å ta tre poeng når de gjester kystbyen på Sørvestlandet. 2,70 i borteodds er bra, og det gjør at vi plasserer den på kupongen vår.


Tangmoen - KIL/Hemne

Norsk 3. divisjon, avd. 10: Nyopprykkede Tangmoen står med 2-1-4 etter syv serierunder. De tok en sterk seier på bortebane mot Rosenborg 3 for halvannen uke siden, men tapte forrige kamp 0-3 mot Kolstad. Tangmoen-trener Guttorm Stormo mente de hengte bra med i den kampen. Ifølge Stormo skjøt de utenfor på åpent mål og headet ballen i tverrliggeren. Begge kjempesjansene kom på stillingen 0-0. Grønntrøyene fra Kvislabakken har en tynn stall fra før, og sliter i tillegg med skader på flere sentrale spillere. Blant andre kaptein Kenneth Haugen er ute. Midtstopper Stefan Pitharoulis er trolig tilbake til kveldens kamp på Tangmoen stadion i Stjørdal.

KIL/Hemne er som ventet et av topplagene i denne avdelingen. Ligger på andreplass med 19 poeng, 12 poeng foran Tangmoen. KIL/Hemne er ubeseiret på de syv første kampene sine, og har vært meget sterke på bortebane så langt denne sesongen. Statistikken viser 3-0-0 og 9-2 i målforskjell. Laget fra Kyrksæterøra skal ha størst kapasitet. De var i 2. divisjon så sent som i 2008-sesongen, men rykket ned igjen etter kun én sesong i 2. divisjon. Har kjempet i toppen av 3. divisjon i Trøndeløag de siste tre sesongene. I år er de sammen med Trondheim-klubben Strindheim opprykksfavoritter.

Vi tror KIL/Hemne tar en ny seier i kveld. 1,55 på borteseier synes vi er spillbart.

Her er dagens oddstips:

4. Egersund - Åsane 1,80 3,95 2,70 B

7. Tangmoen - KIL/Hemne 2,70 4,35 1,55 B

Total odds: 4,19

SPILL PÅ TIPSET HER

...

Sorry, Stoke!

Her er vårt dobbelttips!

...

Hannover skal være bankers

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

...

Fortsetter United-suksessen?

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

Tips oss

Vaktsjef: 22 99 84 40
Desken: desken@anb.no
Pressemeldinger: pm@anb.no

Kontakt oss

Postboks 8713 Youngstorget
0028 Oslo
Besøksadresse: Akersgata 28
Telefon: 22 99 84 00

For våre kunder

Kundeweb
Fotoweb
ANBs nettsider: www.anb.no

Redaksjonen

Ansvarlig redaktør: Hallgeir Westrum

Tekstarkivering

Vi gjøre oppmerksom på at siste.no
regelmessig blir innsamlet og lagret
av Nasjonalbiblioteket (pliktavleveringsloven).
Siste.no vil bli gjort tilgjengelig som
kildemateriale for forskning og dokumentasjon.

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.