Spillsenteret
Et kommersielt samarbeid med Til norsk-tipping.no
ANNONSE
...
Vi tror Mads Cato Moldskred og Brage taper mot Halmstad. Foto: Astrid M. Nordhaug, Digitalsport

Vi tror på tap for Moldskred

Vi tror Mads Cato Moldskred og Brage taper mot Halmstad. Se dagens oddstips her!

Publisert 17.07.2012 kl 12:35 Oppdatert 17.07.2012 kl 12:36

Tips en venn på e-post:

[BA]: Langoddsen tirsdag domineres av oppgjør fra andre kvalifiseringsrunde til Mesterligaen i fotball. Dessuten er en kamp fra norsk 2. divisjon, en privatkamp og kamper fra nest øverste nivå i Sverige og på Island.

Ulisses FC - FC Sheriff Tiraspol B

Mesterliga-kvalik, 2. runde 1. kamp. FC Sheriff Tiraspol er en gjenganger i Europa-kvalikene. Laget har dominert moldovsk fotball siden årtusenskiftet. De vant serien i Moldova, fire poeng foran Dacia Chisinau. Den moldovske serien er ikke i gang ennå.

FC Sheriff Tiraspol har ikke spilt en viktig kamp siden 23. mai! Det kan selvsagt gjøre noe med kampformen, men vi mener de har mer erfaring med spill på dette nivået enn Ulisses FC. De var den første klubben i Moldova som signerte spillere fra Brasil og Afrika. Nå har de også en tropp som består av spillere fra flere forskjellige nasjoner.

Ulisses FC, som ble seriemestere i Armenia i fjor, sliter tungt i den hjemlige serien denne sesongen. De ligger helt nede på sjetteplass etter 15 serierunder. Spilte de åtte første seriekampene uten å vinne. Det er tegn til bedring nå.

Laget har vunnet tre av de fire siste seriekampene. Står med 2-4-1 på hjemmebane så langt denne sesongen. Deltar i europacupenekvalikene for tredje gang på rad, men spiller i mesterligakvaliken for første gang.

I fjor røk armenerne ut i første kvalikrunde til Europaligaen mot FC Ferencvárosi. De tapte 0-5 sammenlagt mot ungarerne.

FC Ferencvárosi ble forøvrig slått ut i andre kvalikrunde av Aalesund. Sunnmøringe vant 4-3 sammenlagt etter ekstraomganger.

Vi tror på B her. 2,10 i odds er absolutt spillbart. Merk at spillestopp er 1655.

Spill på tipset her!

Brage - Halmstad B

Svensk, Superettan. Etter drøyt to uker pause i Superettan sprakes serien i gang igjen i dag. Halmstad og Brage innleder med en utsatt kamp. Brage og Mads Cato Moldskred står uten seier på de fire siste kampene.

På Borlänge-klubbens hjemmeside står det at alle spillerne i stallen er disponible unntatt Daniel Åkervall som er langtidsskadd og Prince Eboagwu Etuwe som er suspendert.

Halmstad ligger på tredjeplass, fem poeng bak Brommapojkarna som innehar andreplassen. Serieleder Öster ligger hele 15 poeng foran, og virker allerede nå umulig å ta igjen. Halmstad avsluttet vårsesongen med to uavgjorte kamper mot Landskrona og Falkenberg.

Sist gang Halmstad besøkte Domnarsvallen i Dalarna i serien var i 1993.

Den kampen endte målløst. Hjemme på Örjans vall ble det samme sesongen 3-2-seier. Laget fra den svenske vestkysten har ikke akkurat mponert på bortebane så langt denne sesongen.

Statistikken viser 2-2-2. Seirene har kommet mot bunnlagene: IFK Värnamo og Umeå. Men de har 13-8 i målforskjell, og er med det det laget i Superettan som scorer nest mest mål på bortebane.

I Halmstads tropp er det fremfor alt spørsmålstegn rundt hvem som skal spille på midtbanen. Lundberg er supendert på grunn av gule kort og Micke Svensson klarte ikke å styre sinnet etter lokaloppgjøret mot Falkenberg.

Svensson fikk tre kampers karantene, men har klaget på avgjørelsen. Her er troppen til Halmstad:

Kalle Johnsson, Rasmus Rydén, Viktor Ljung, Ryan Miller, Peter Nyström, Johan Blomberg, Kristinn Steindorsson, Gudjon Baldvinsson, Antonio Rojas, Kristoffer Thydell, Mikael Boman, Christian Järdler, Oliver Silverholt, Liridon Selmani, Anton Tideman, Marcus Antonsson, Richard Magyar, Joakim Wrele.

Bo Wålemark er en av trenerne i Brage og han er ikke akkurat kjent for å prioritere angrepsspillet. Det ligger an til å bli en tett kamp i kveld. Halmstad har ambisjoner om å rykke opp igjen i Allsvenskan. Skal de nå det målet denne sesongen må lag som Brage slås.

Vi synes 1,80 i odds for B her er greit og tar den med i en dobbel.

Her er vårt dobbeltips:

1. Ulisses FC - FC Sheriff Tiraspol 2,65 3,00 2,15 B

12. Brage - Halmstad 3,30 3,15 1,80 B

Total odds: 3,87

Spill på tipset her. (Innsatsen styrer du selv)

...

Toronto slår bunnlaget

Sjekk vårt singeltips!

...

Fikser han ny Spurs-seier?

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

...

Schalke reiser seg i kveld

Sjekk vårt singeltips!

...

Det norske laget vinner

Sjekk vårt dobbelttips!

...

Zucca viser kjempeform

Sjekk vårt singeltips!

Tips oss

Vaktsjef: 22 99 84 40
Desken: desken@anb.no
Pressemeldinger: pm@anb.no

Kontakt oss

Postboks 8713 Youngstorget
0028 Oslo
Besøksadresse: Akersgata 28
Telefon: 22 99 84 00

For våre kunder

Kundeweb
Fotoweb
ANBs nettsider: www.anb.no

Redaksjonen

Ansvarlig redaktør: Hallgeir Westrum

Tekstarkivering

Vi gjøre oppmerksom på at siste.no
regelmessig blir innsamlet og lagret
av Nasjonalbiblioteket (pliktavleveringsloven).
Siste.no vil bli gjort tilgjengelig som
kildemateriale for forskning og dokumentasjon.

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.