SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann tar seieren

Av

I dag tror vi på Brann og en østtysker.

Vi tror på Brann i kveld!

Vi tror på Brann i kveld! (Foto: )

DEL

Eliteserierunden dominerer, men det er også kamper i lavere norske divisjone, kvinnenes toppserie samt Tour de France-prologen. Vi har valgt oss et spill fra sistnevnte, samt oppgjøret på Stadion i ettermiddag.

45 Brann - Stabæk (0-1)

Brann ligger på 12. plass med 13 poeng, mens Stabæk ligger nederst på herrenes eliteserietaballe med syv poeng.

Brann fikk en treg start på sesongen med fem tap på de seks første kampene. Det er har gått noe bedre i det siste med tre seirer på de siste fem kampene, men det ble tap i den siste kampen før ferien, i snøværet i Tromsø.

Brann har 3-0-2 hjemme, men merk at de har 7-0 i målforskjell på sine to siste hjemmekamper.

Branns skadesituasjon er klart lysere enn den var i vårsesongen. Tomasz Sokolowski er klar for spill igjen, det samme er Erdin Demir og Piotr Leciejewski. Kristoffer Barmen har lyskeproblemer og blir neppe å se i startoppstillingen.

Selv om både Kristoffer Larsen og Fredrik Nordkvelle lukter på plass i førsteelleveren, tror vi på følgende elleve: Leciejewski - Sævarsson, Korcsmár, Jonsson, Dermir - Austin, Sokolowski - Askar, Mjelde, Bentley - Ojo.

Stabæk har i løpet av de to siste kampene tatt sesongens tø første seirer. Før det hadde bare plukket ett eneste poeng.

De vant borte mot Vålerenga sist, eller er det bare blitt tap på fremmed gress.

Det er neppe noen stor grunn til å gjøre endringer på laget som møtte Vålerenga, som var dette: Sayoba - Hedenstad, Hammer, Cunningham, Bjarnasson - Brustad, Clark, Haidar, Hanssen - Boli, Kleiven. Bjarte Haugsdal og Torstein Andersen Aase er nok dem som er nærmest å komme inn på laget.

De tre kampene Brann har vunnet hjemme, har endt med tomålsseirer eller mer. Selv om Stabæk er i flyten, tror vi dette blir for tøft, og at Brann vinner med to mål eller mer. Oddsen er 2,05.

29. Tony Martin - Bradley Wiggins

Tour de France starter i dag med en 6,4 kilometer lang prolog i Liege.

Denne dueller består av to av de beste temporytterne i feltet, Omega Pharma-Quick Steps Tony Martin og Team Skys Bradley Wiggins. Forskjellen er at britiske Wiggins er en sammenlagtkandidat, mens tyske Martins mål nok er etappene der man sykler mot klokken.

De fleste har regnet med at dagens etappe blir en duell mellom regjerende verdensmester Martin og sveitsiske Fabian Cancellara. Begge har nok en OL-tempo i London i tankene, men å få muligheten til å sykle i gul trøye i Tour de France sier nok ingen av dem nei takk til.

Wiggins er absolutt en outsider på dagens etappe, men vi tror ikke han holder helt samme nivå som Martin i en kort tempoetappe der begge er uthvilt. Oddsen på at Tony Martin slår Bradley Wiggins er 1,70.

Rekkepris: 100,-

Systemtype: Enkeltrekke

Spillstopp: lørdag 2012.06.30 15:55:00

Kamp Odds

29 H Tony Martin - Bradley Wiggins 1,70

45 H Brann - Stabæk (0-1) 2,05

Odds totalt 3,48

SPILL DAGENS TIPS HER (innsatsen styrer du selv)