Sa ja til Aalesund – signerte for Molde

Artikkelen er over 12 år gammel

Moldes solide midtstopper Marcus Andreasson takket først muntlig ja til et kontraktsforslag fra Aalesund. Ut av det blå gjorde han helomvending og signerte ny kontrakt for Molde.

DEL

De siste ukene har Aalesund vært i forhandlinger med Moldes svenske midtstopper. Ifølge Aalesunds og Andreassons tidligere agent Stig Lillejord var avtalen i boks.

– Marcus har rotet det til. Det går ikke an å takke ja, for så å takke nei i neste øyeblikk. Dette handler om moral og ren folkeskikk, sier Lillejord til VG.

– Jeg kan si så mye som at det var et godt kontraktsforslag. Og Marcus var enig i første omgang, fortsetter Lillejord, som trodde alt var i orden, før Andreasson plutselig hadde forlenget sin kontrakt med Molde frem til 2010.

Aalesunds trener, Per Joar Hansen, var alt annet enn fornøyd. Han ante ikke at Andreasson forhandlet med Molde før den sjokkerende beskjeden plutselig tikket inn i form av en sms på mobiltelefonen til Aalesund-leder Henrik Hoff.

– Det er krenkende for oss å bli misbrukt på denne måten. Andreasson opererer med en kynisk tankegang der vi blir brukt for å forbedre kontraktsforslaget fra Molde, hevder Hansen.

– Han får selv leve med skammen resten av sin karriere i Norge, tordner Hansen.

Erkerivalen Molde er kjempefornøyd med å ha skrevet ny kontrakt med stopperen.

– Vi er glade for å ha forlenget kontrakten med Marcus Andreasson. Han er en god og viktig spiller for klubben, sier sportslig leder i MFK, Øystein Neerland. (ANB)

Artikkeltags