Se 1. divisjon gratis!

Simen Stamsø Møller, Magnus Sylling Olsen, Arnar Førsund, Dawda Leigh, Stian Ohr og Mohamed Elyounoussi håper alle på tre poeng i helga.

Simen Stamsø Møller, Magnus Sylling Olsen, Arnar Førsund, Dawda Leigh, Stian Ohr og Mohamed Elyounoussi håper alle på tre poeng i helga. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi gir deg muligheten til å følge alle kampene i 1. divisjon – helt gratis!

DEL

Vi prøver igjen med gratis overføring av kamper i 1. divisjon. Dette er et prøveprosjekt, så vi kan ikke garantere at det fungerer 100 prosent.

Vi har forsøkt to ganger nå. Den første runden klarte vi overføring fra tre av åtte kamper, og nå sist fikk vi nok engang en trang fødsel, men endte til slutt med å få gjennom signaler på alle de åtte kampene.

Derfor prøver vi på med nytt mot også denne helga. Forhåpentligvis vil det fungere fra første spark i samtlige kamper, men det er slett ingen garanti. Det er imidlertid helt gratis, så hvorfor ikke gi det en sjanse?

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg.

Fra og med neste sesong vil vi vise absolutt alle kamper i både eliteserien og 1. divisjon på våre nettsider.

Allerede denne sesongen har vi hatt bilder fra eliteseriekampene. Her kan du velge mellom ulike abonnement som passer ditt behov. Gå til vår videoseksjon for å se på vårt kampprogram denne helgen!

Etter samtlige kamper vil vi også legge ut kampsammendrag og mål fra både 1. divisjon og eliteserien på våre fotballsider.

Dette er vår 1. divisjonsmeny for søndagen:

Kongsvinger - Sandefjord kl. 15.00

Ranheim - Alta kl. 16.00

Strømmen - Bryne kl. 16.00

Bærum - Mjøndalen kl. 16.00

Tromsdalen - HamKam kl. 16.00

Bodø/Glimt - Notodden kl. 18.00

Sarpsborg 08 - Ull/Kisa kl. 18.00

Start - Hødd kl. 18.00

Du kan også følge hele runden, samt holde deg oppdatert på fotball i inn- og utland i vårt livesenter.

(ANB)

Artikkeltags