Se målene fra 1. divisjon!

Artikkelen er over 5 år gammel

Her kan du se alle sammendragene fra søndagens runde i 1. divisjon.

DEL

I Sandvika så det lenge ut til at lille Bærum kunne tukte gigantene fra Kristiansand, Start. Men Mons Ivar Mjeldes mannskap kjempet seg inn i kampen, og klarte til slutt å hente med seg alle tre poengene på Kadettangen, etter at Jesper Mathisen først satte straffesparket to minutter før full tid i tverrliggeren. Returen headet han like greit kaldt og rolig i mål.

Seieren førte Start opp på direkte opprykksplass, rett bak overraskelseslaget fra Jessheim, Ull/Kisa.

De gule og grønne tok en sterk seier mot opprykksjagende Sarpsborg 08 på UKI Arena. En tett og tidvis spennende batalje endte til slutt med 2-1 til hjemmelaget etter den spesielle scoringen til Steevan dos Santos. S08s islandske keeper klarte ikke å holde hodet kaldt og sparket ut ballen i ryggen på Ull/Kisa-spissen, noe som resulterte i et unødvendig baklengsmål.

Bryne rotet bort to poeng

I Alta ble det en jevn kamp mellom hjemmelaget og Kongsvinger. Alta tok ledelsen, men en vakker scoring av Andreas Moen sørget for poengdeling.

I Bodø var det et jag mot Strømmen-målet, men gultrøyene maktet aldri å sette ballen i nettet og kampen ebbet dermed ut i 0-0.

På Jæren tok Bryne en oppskriftsmessig ledelse tidlig i kampen. Da Herrem sendte Bryne opp i 2-0 før det var gått ti minutter, var det ikke mange som hadde tro på poeng til Tromsdalen. Håvard Lysvoll og Jonas Johansen ville det imidlertid annerledes og duoen sørget for poengdeling og 1-1.

Sterk trepoenger til Ranheim

På Notodden kom dommeren i fokus da Ranheim tok med seg tre poeng. Noen merkelige dommeravgjørelser sørget for at hjemmelaget følte seg snytt for poeng. Trønderne holder dermed stø kurs mot opprykkskvalik også denne sesongen. 3-2-seieren var imponerende.

På Høddvoll var det mye vann som preget kampen, men krigerne fra Ulsteinvik viste seg mange hakk bedre enn gutta fra Hamar. Hødd har hatt en svært dårlig start på sesongen, men innkasserte sesongens andre seier og målfest med 5-0!

(ANB)

Artikkeltags