Sjekk Mjøndalens perlemål

Erik Midtgarden (t.v.) og Pål Alexander Kirkevold tok ansvar i fraværet av eliteseriekamper i helgen.

Erik Midtgarden (t.v.) og Pål Alexander Kirkevold tok ansvar i fraværet av eliteseriekamper i helgen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Mjøndalens Erik Midtgarden og Pål Alexander Kirkevold viste Alta hvor skapet skal stå. Se de to perlescoringene her!

DEL

Når eliteserien i helgen har måttet vike for Norgesmesterskapets kvartfinaler, er det godt vi har førstedivisjonsspillere som kan underholde oss. I hjemmekampen mot Alta var det Mjøndalen-duoen Midtgarden og Kirkevold som sto i spissen for underholdningen.

Førstemann ut var Pål Alexander Kirkevold i det 16. spilleminutt. Med en glimrende dragning lurer han av sin oppasser inne i Alta-feltet og curler ballen i det lengste hjørnet.

Erik Midtgardens scoring syv minutter etterpå, var enda vakrere. Først er det Diomande som byr opp Alta-forsvaret til dans, før han sender danseskoene videre til Midtgarden.

Han lar seg ikke be to ganger, og vender raskt av nærmeste forsvarer. I neste øyeblikk kliner han til og ballen stopper ikke før den når nettmaskene øverst i venstre hjørne bak Alta-keeper Jarosinski.

Kirkevold noterte seg enda en gang på scoringslisten, mens Bjarne Kortgaard Ingebrigtsen fastsatte sluttresultatet til 4-0 ti minutter før slutt. De øvrige scoringene kan du se i kolonnen til høyre.

(ANB)

Artikkeltags