40 år som lege uten fravær

Dag Helge Fjellestad ble hedret av ordfører Mette Måge Olsen i Hof kommune. Fjellestad har vært kommunelege i Hof i 40 år uten en eneste fraværsdag.

Dag Helge Fjellestad ble hedret av ordfører Mette Måge Olsen i Hof kommune. Fjellestad har vært kommunelege i Hof i 40 år uten en eneste fraværsdag. Foto:

Av

Nå er Dag Helge hedret av ordføreren i kommunen der han jobber.

DEL

Mette Måge Olsen, ordfører i Hof i Vestfold, hadde nylig gleden av å hedre ansatte for lang og tro innsats i Hof kommune. Dag Helge Fjellestad ble hedret for 40 år som kommunelege – og det uten en eneste fraværsdag!

– Hvordan jeg har fått til det? Alminnelig god helse og høy trivsel på jobben, sier Fjellestad til Jarlsberg Avis.

Han takker gode kolleger og en trivelig befolkning for godt arbeidsmiljø. Fjellestad blir i jobben fram til kommunesammenslåingen 1. januar 2018, når han går over i pensjonistenes rekker.

– Det har vært mange overrekkelser dette året. Det er mange trofaste og dyktige medarbeidere i Hof. Det tyder på trivsel og arbeidsglede, sier ordføreren.

– Når jeg i tillegg hører at det er svært lavt sykefravær på helse/omsorg og renhold, så tyder dette på god ledelse og pliktoppfyllende ansatte, legger hun til. (ANB)

Artikkeltags