Gir bort hus

Vær så god: Huset ble sist renovert på starten av 2000-tallet. Tommy Finstad gir det nå gratis vekk til dem som får det fjernet fra tomta.

Vær så god: Huset ble sist renovert på starten av 2000-tallet. Tommy Finstad gir det nå gratis vekk til dem som får det fjernet fra tomta. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Har du tomt, men mangler hus? I så fall kan du få dette huset av Tommy Finstad.

DEL

[Nordlys] Hus trenger folk og folk trenger hus, heter det. Tommy Finstad trenger folk som trenger hus. Han har nemlig et til overs.

– Min kone og jeg skal bygge nytt på denne tomta. Da må vi først fjerne dette huset, forteller han til Nordlys.

Huset han snakker om ligger i Solstrandveien i Tromsdalen et stykke sør for Reinen skole. Det ble bygget i 1986, og er renovert på starten av 2000-tallet. Det er altså ingen falleferdig rønne Finstad falbyr.

– Nei, det er god standard, og det er utstyrt med hvitevarer av høy kvalitet.

Så hvorfor gi vekk huset gratis, vil kanskje noen vite.

– Vi har nok med å bygge tre nye rekkehus i tillegg til det huset vi selv bor i. Byggeprosjektet er vår pensjonssparing, forklarer Finstad.

Finstad vil gjerne starte så raskt som mulig med byggingen av de planlagte tre boligene i rekkehus. Nabovarsler er sendt, og snart går byggesøknaden til Tromsø kommune.

Boligen på tomta går derfor til den første og beste som får huset fjernet. Her ligger også den eneste ulempen med tilbudet:

Det vil selvfølgelig ikke være gratis å få fraktet huset vekk. (ANB)

Hvordan flytte huset? Det kan du lese mer om her.

Artikkeltags