Her kan du godt være litt frekk

Mønstrete tapet som tar opp de øvrige fargene i huset, følger deg opp trappen. Frekt og fint.

Mønstrete tapet som tar opp de øvrige fargene i huset, følger deg opp trappen. Frekt og fint. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ønsk gjestene velkommen med en spennende entré.

DEL

Gjør noe annerledes i rommet hvor det sjelden tilbringes mye tid, og som er det første som møter deg når du kommer hjem. For ikke å glemme dem som kommer på besøk.

Entréen, gangen, hallen eller vindfanget – uansett sett form, navn eller størrelse, bare venter det på å bli satt på kartet. Med farger. Og mønster. Ikke hva som helst, men noe som gir en god opplevelse. Ei heller må det på død og liv matche resten av huset eller leiligheten, så vær gjerne litt friere og frekkere nettopp her. Det er ingen grunn til å spare på kruttet!  

– Vindfanget kan ha det mest crazy tapetet, som gjør det interessant å komme inn i rommet. Det er jo ikke der du oppholder deg mest, så det skal mye til før du går lei, sier Gro Welle-Watne hos Tapethuset til ifi.no.

Glem ikke at også gulvet kan brukes når det er snakk om farger i rommet. Det kan fort bli litt i overkant med et knallfarget gulvbelegg i stuen, men i gangen kan det være akkurat det som skal til. Eller det å ta penselen fatt og redde det gamle tregulvet, som er gulnet og i overkant slitt.   

– Det er jo morsomt å gjøre noe litt annerledes og slippe seg litt løs i gangen, som ikke er et oppholdsrom. Hvorfor ikke male et tøft mønster på gulvet, oppfordrer Nina Gangnes, salgssjef for konsumentmarkedet hos Beckers. (ANB)

Stilig, kraftfullt tapet med rød bakgrunnsfarge ønsker varmt velkommen.

Stilig, kraftfullt tapet med rød bakgrunnsfarge ønsker varmt velkommen. Foto:

Artikkeltags