Oversvømmet to ganger

Kenneth Klever er oppgitt over at tomta nok en gang er oversvømt etter kraftig regnvær. Han og faren Steinar hadde brukt nesten ett år på å totalrenovere huset.

Kenneth Klever er oppgitt over at tomta nok en gang er oversvømt etter kraftig regnvær. Han og faren Steinar hadde brukt nesten ett år på å totalrenovere huset. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

For andre gang på to uker fikk Kenneth Klever og samboeren tomta oversvømt av vann etter regnvær. Nå krever de at veivesenet tar grep.

DEL

[Romerikes Blad] – Det ser ikke ut til at vi kan flytte inn med det første.

En fortvilet Kenneth Klever fra Leirsund må nok en gang konstatere at tomta der han bor er oversvømt. Så sent som for to uker siden skjedde det samme.

Den gang hadde Klever og samboer Linda Larsen gjort seg ferdig med totalrenoveringen av huset kun noen dager før alt ble ødelagt av regnvannet.

Kenneths far Steinar ble varslet av et barnebarn i 04.30-tida natt til tirsdag.

– Da jeg kom ned hit, fosset vannet inn, forteller han.

Da Romerikes Blad (RB) møter far og sønn, er vannet på vei tilbake. Denne gang er konsekvensene begrensede.

Det meste ble nemlig ødelagt under oversvømmelsen for to uker siden. En container utenfor huset vitner om skadene innvendig. Alt av gulv er revet opp og kastet.

Utvendig panel og støyskjerming må nå rives av. Deretter vil de se på muligheten til å jekke opp huset og støpe under.

– Jeg må heve det én meter opp, hvis det i det hele tatt lar seg gjøre. I tillegg må det gjøres noe annet. Tomta kan jo ikke stå under vann hver gang det regner, sier Kenneth Klever.

– Det kommer alltid til å være et problem hvis ikke noe gjøres. Og det problemet må fikses uansett. Foreløpig er det en forsikringssak, men hvis det ikke gjøres noe, så vil neppe noen forsikringsselskap ha meg som kunde i framtida.

Her kan lese hvorfor Kenneth mener veivesenet har ansvaret

Artikkeltags