Bli med og stem!

Rune Bolseth, Vegar Eggen Hedenstad, Erling Knudtzon, Simen Rafn og Ola Kamara kjemper om å vinne rundens mål-kåring.

Rune Bolseth, Vegar Eggen Hedenstad, Erling Knudtzon, Simen Rafn og Ola Kamara kjemper om å vinne rundens mål-kåring. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Hvem gjorde det fineste målet i den 12. serierunden? Sjekk kandidatene og avgi din stemme!

DEL

Denne avstemningen er avsluttet!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen.

Den 12. serierunden ble noe spesiell, da flere av kampene ble utsatt. Nå har imidlertid endelig omtrent alle lag spilt sine 12 ligakamper denne sesongen.

Vi har nå plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden. Det er du som avgjør hvem som går av som vinner av avstemningen!

Av de 11 scoringene befant det seg noen go'biter. Vidar Nisjas brassesparkliknende mål er verdt å sjekke ut. Det samme er Bentleys nydelige Brann-scoring. Frisparket til Remi Johansen var slett ikke verst. Zdenek Ondrasek vet også hvor målet står. Birkir Mar Sævarssons Leo-løp er også med i kåringen.

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist runde var det Vidar Nisjas akrobatiske scoring mot Stabæk som vant kåringen. Målet hans kan du se her !

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene (klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet).

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 10.00!

Kandidat 1: Rune Bolseth. Hønefoss-spilleren fikk drømmetreff mot Molde fra langt hold. Ballen gikk i en perfekt bue og endte opp i nettet bak en sjanseløs Espen Bugge Pettersen.

Kandidat 2: Vegar Eggen Hedenstad. Stabæk-spilleren er virkelig i form for tida. Frisparkmålet mot Lillestrøm var både hardt, smart og forløsende. Har du sansen for herlige frisparkmål, stemmer du på kandidat 2.

Kandidat 3: Erling Knudtzon. Lillestrøm-spilleren scoret til liten nytte, men scoringen var nydelig. Etter et innlegg fra venstrekanten fikk Knudtzon kjempetreff på volley, og sendte kula vakkert i nettet bak Stabæk-keeperen.

Kandidat 4: Simen Rafn. Fredrikstad-spilleren har ikke for vane å gjøre mange mål, men scoringen mot Viking var pen. Etter en frispilling var han kald alene med Rune A. Jarstein, og sendte ballen i nettet via tverrliggeren.

Kandidat 5: Ola Kamara. Strømsgodset-spilleren var den store trusselen for Godset mot Rosenborg på Lerkendal. Tre mål ble det på spissen, den andre scoringen en liten perle.

Disse har vunnet de elleve første rundene:

Runde 11: Nisjas akrobatikk vant

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

På slutten av sesongen vil vi kåre det som vil bli årets mål.

(ANB)

Artikkeltags