Endelig, Frode Johnsen!

Her setter Frode Johnsen sitt eliteseriemål nummer 100.

Her setter Frode Johnsen sitt eliteseriemål nummer 100. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En forsvarstabbe måtte til, men nå har Odd-spilleren nådd 100 eliteseriemål. Se den historiske scoringen her!

DEL

Frode Johnsen hadde ikke scoret i eliteserien siden 26. juni i fjor, men tabelljumbo Stabæk gjorde jobben enkel for 38-åringen.

Lørdagens kamp på Nadderud var bare tre minutter gammel da Johnsen fikk servert en gavepakke av de sjeldne. Ballen ble spilt i bakrom, og med en jagende Johnsen i nakken headet Stabæk-spiller David Hansen lærkulen forbi en utrustende Jan Kjell Larsen.

Dermed kunne Johnsen enkelt trille inn Odds ledermål og hans eliteseriescoring nummer 100. Til tross for ti måneders ventetid, har ikke måltørken plaget Odd-spilleren.

- Det er gøy å score mål nummer 100. Jeg har ikke vært spesielt stresset over å vente på målet, sa Johnsen etter kampen.

Det hele endte 2-0 til bortelaget Odd Grenland, og referat fra kampen kan du lese her.

Frode Johnsen har en lang fotballkarriere bak seg, og var toppscorer i eliteserien både i 2001 og 2004. Den gang for et Rosenborg-lag som holdt lekestue med resten av Norge.

Men spissveteranen startet karrieren sin i Odd Grenland, og etter et over fire år langt proffopphold i Japan returnerte han til gamleklubben før forrige sesong. Siden returen til Skien har Johnsen puttet syv mål for hvittrøyene.

Artikkeltags