Fant ikke nettmaskene

Nikola Djurdjic fortviler etter å ha bommet på en av sine mange sjanser mot Lillestrøm.

Nikola Djurdjic fortviler etter å ha bommet på en av sine mange sjanser mot Lillestrøm. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nikola Djurdjic kunne alene ha avgjort mot Lillestrøm, men Haugesund måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Kanarifuglene søndag. Se målene og Djurdjic' sjanser her!

DEL

Den fryktede spissduoen Alexander Søderlund og Djurdjic spilte seg til sjanser, men effektiviteten manglet mot Lillestrøm.

– De spilte begge en god kamp, men det er riktig at de har vært mer effektive tidligere, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug.

Umiddelbart var han skuffet over poengdelingen, særlig etter den gode annenomgangen.

– I dag hadde vi litt stang ut, men LSK var vriene å spille mot, mente Grindhaug, som gledet seg over at laget hans var godt spillemessig. Neste oppgave for Haugesund blir 2. runde i cupen mot Staal Jørpeland, som slo ut eliteserielaget Sandnes Ulf i 1. runde.

Bjørn Bergmann Sigurdarson sendte gjestene i føringen etter 35 minutters spill, og det var etter en god LSK-periode.

– Selvfølgelig er jeg godt fornøyd med scoringen, men laget spiller ikke godt nok. Vi har mye å forbedre, sa Sigurdarson, som var synlig skuffet over kampen som helhet.

Haugesund kom bedre i annen omgang og produserte mer enn nok de siste 45 minuttene til å ta en trepoenger. Det ble med Maic Semas utligning i det 57. minutt. LSK-keeper Stefan Logi Magnusson og en av lagets forsvarsspillere løp i hverandre, og Sema kunne enkelt ekspedere ballen i det åpne målet.

Haugesund var ikke like giftige framover som vanlig. Laget manglet noe av kraften i avslutningene, og det ble bare nesten på slutten av oppgjøret.

De beste sjansene hadde Djurdjic da han i løpet av tre minutter to ganger var alene med LSK-keeper Magnusson. I det 73. minutt satte han ballen rett på keeper, og tre minutter etter reddet Magnusson mesterlig.

Lillestrøm har spilt 18 seriekamper på rad uten seier. Den forrige kom mot Sarpsborg 7. august i fjor.

– Jeg syns likevel at laget fightet godt, men Haugesund hadde to spisser som stadig var på farten, sa LSK-trener Magnus Haglund, som har fire uavgjorte og tre tap denne sesongen.

Med Sigurdarsons første seriemål siden juli i fjor, håper nå Haglund at det har løsnet for islendingen.

– Kjedelig at vi ikke greier å holde på ledelsen, for spillerne jobbet etter min mening godt, sa Haglund. (ANB-NTB)

Artikkeltags