Fem kanonmål

Daniel Fredheim Holm, John Chibuike, Joseph Shindika, Hans Julius Norbye og Ola Kamara er blant kandidatene denne gang.

Daniel Fredheim Holm, John Chibuike, Joseph Shindika, Hans Julius Norbye og Ola Kamara er blant kandidatene denne gang. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sjekk ut ukens kandidater til kåringen av rundens mål. Det er du som avgjør hvem som går av med seieren!

DEL

Denne avstemningen er over!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen.

I den 13. serierunden ble det scoret 22 mål i eliteserien.

Vi har nå plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden. Vi har også valgt å ta med en av scoringene fra 1. divisjon denne gangen. 4-2-målet til Kongsvinger mot Bærum var nemlig et fantastisk flott mål. Sjekk målet og stem på din favoritt. Det er du som avgjør hvem som går av som vinner!

Av de scoringene befant det seg noen go'biter. Både Norbyes kanonskudd, Shindikas halvvolley, Fredheim Holms kremmerhus, Chibuikes stjernetreff og Kamaras kalde avlsutning er blant kandidatene du kan stemme på denne gang.

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist runde var det Rune Bolseths fantastiske avslutning mot Molde som vant kåringen. Se stjernetreffet hans her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene (klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet).

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 12.00!

Kandidat 1: Hans Julius Norbye. Sprintbacken har virkelig funnet veien til nettmaskene denne sesongen. Alle seriemålene hans har vært kandidater til rundens mål den respektive runden. Også mot Haugesund fikk vi se et aldri så lite kremmerhus av den lynkjappe backen. Har du sansen for kraftfulle mål, stemmer du på kandidat 1.

Kandidat 2: Henry Joseph Shindika. Nok et langskudd på lista. Kongsvingers solide midtbanespiller fikk kjempetreff fra langt hold. På halvspretten sendte han ballen retning mål i enorm hastighet. Ballen smalt i nettmaskene til stor begeistring fra medspillerne. Har du sansen for godt teknisk utførte skudd, stemmer du på Shindika.

Kandidat 3: Daniel Fredheim Holm. Mannen som «aldi» scorer for Rosenborg sørget for et nydelig mål mot Viking. Oslogutten fikk med seg ballen et stykke inne på Vikings halvdel før han klinket ballen i stolpen og inn, helt oppe ved kryssfestet. Legg merke til at ballen fortsetter oppover i nettaket etter å ha truffet stolpen. Spektakulært. Rett og slett.

Kandidat 4: John Chibuike. Hadde en kanonstart på karrieren i Rosenborg i fjor høst. Deretter har det gått tråere. Målet hans mot Viking kan være et varsel på at angrepsspilleren er på vei tilbake igjen. En fantastisk scoring fra langt hold.

Kandidat 5: Ola Kamara. Mannen som ikke slutter å score mål. Tre mot Rosenborg og to og et halvt mål mot Hønefoss er imponerende. 2-0-scoringen i helga var en målscorer verdig. Spissen tok seg akkurat den tiden han trengte, før han iskaldt sendte ballen i en perfekt bue over keeperen og i nettet. Har du sansen på goalgetter-scoringer, stemmer du fram Kamara.

Disse har vunnet de elleve første rundene:

Runde 12: Stjernetreffet til Bolseth til topps

Runde 11: Nisjas akrobatikk vant

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

På slutten av sesongen vil vi kåre det som vil bli årets mål.

(ANB)

Artikkeltags