Målfest i Bergen

Zsolt Korcsmar scoret to mål mot Odd Grenland søndag kveld.

Zsolt Korcsmar scoret to mål mot Odd Grenland søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Hele åtte mål ble scoret da Odd Grenland gjestet Brann Stadion. Se mål og høydepunkter!

DEL

Midtstopper Zsolt Korcsmár (23) scoret sine to første mål for året da Brann sendte Odd Grenland hjem til Skien med 6-2-tap søndag.

Brann stadion var ikke mer enn halvfull, men de som var der pep da lagene gikk til pause med 1-1. Svensken Markus Jonsson ga Brann ledelsen etter at han nærmest spaserte ballen i mål da det var spilt 28 minutter. Fire minutter før pause utlignet Fredrik Berg Semb etter mye klabb og babb og møljespill etter en corner. Det likte hjemmepublikummet dårlig.

I 2. omgang skulle de få atskillig mer å juble for.

– Endelig satte vi sjansene. For vår del ble det veldig stor forskjell på omgangene. Kanskje gjorde det sitt at vi ikke spilte kamp onsdag, sa Branns trener Rune Skarsfjord til TV 2.

Bare fem minutter var spilt da ungarske Korcsmár gjorde sitt første. Han møtte en corner på første stolpe og flikket den i mål med foten. Men Odd Grenland utlignet på nytt. Mattias Andersson hadde fått sjansen på topp, og han sendte i vei et velplassert skudd med venstrefoten, som Branns keeper Piotr Leciejewski var uten mulighet til å ta.

2-2-målet fikk skikkelig fart på Brann som scoret to mål rappen like etterpå. Først var det Tomasz Sokolowski som sendte i vei en knallhard markkryper i korthjørnet fra rundt 20 meter. Så var det klart for mer krydder fra Zsolt Korcsmár som denne gangen fikk sjansen med høyrefoten. Skuddet hans gikk rett i nota i det lengste hjørnet for Odd-keeper André Hansen.

82 minutter var spilt da Leeds-aktuelle Rodolph Austin sendte i vei en suser fra nærmere 25 meter. Da ble det velfortjent trampeklapp fra hjemmepublikummet.

– Jeg håper vi ser Ojo i neste kamp mot Aalesund også, sa Brann-trener Rune Skarsfjord.

På overtid fikk også Kim Ojo muligheten, og Branns toppscorer fornektet seg ikke. Han var på riktig sted inne i boksen og headet ballen i mål.

Branns seier gjorde at de klatret til 9.-plass på tabellen med sine 19 poeng. Odd Grenland lever farlig i bunn med sin 13.-plass og 16 poeng. (ANB-NTB)

Artikkeltags