Morten Knutsen strøket fra Odd

Artikkelen er over 12 år gammel

Morten Knutsen er fjernet fra Odd Grenlands egne nettsider over A-lagsspillere, og har ingen framtid i klubben. Drakten har Ali Gerba fått.

DEL

Odd Grenland er i Sverige, blant annet for å spille mot Hammarby. Sørlendingen Morten Knutsen er imidlertid ikke med. Han er ikke aktuell for spill, selv om han endelig kan erklære seg friskmeldt. Beviset ligger på klubbens hjemmeside. Nyervervelsen Ali Gerba har over natta fått drakt nummer 11.

– Det skal ikke skje. En feil. Selv om Morten har fått beskjed om at han ikke blir satset på, så skal det ikke være slik, innrømmer sportslig leder Tom Helge Rønning overfor Varden.

– Lite voksent. Slikt gjør man ikke selv om vi ikke kommer til å bruke han. Morten hever tross alt lønna hos oss, kommenterer assistenttrener Gaute larsen.

Knutsen velger å ta den lojale varianten.

– Jeg kan jo ikke klage. På en måte forstår jeg at trenerne ikke vil bruke en som mer eller mindre har vært skadet i to år, sier den tidligere nummer 11.

I år spiller han back på B-laget. Siden overgangen fra Rosenborg har han spilt 26 seriekamper – 21 i 2004 og fem i 2005.

Pors, Mandalskameratene og Strømsgodset skal være villige til å hente vingbacken. (ANB)

Artikkeltags