Nystuen reddet LSK

Artikkelen er over 5 år gammel

Ett minutt før slutt steg innbytter Espen Nystuen til værs og stanget inn utligningen. Se mål og høydepunkter!

DEL

Lillestrøm spilte 1-1 hjemme mot Molde i eliteserien lørdag.

Espen Nystuen var sterkest i luften og satte inn Lillestrøms utligningsmål etter et hjørnespark. Scoringen kom etter en liten sluttoffensiv av hjemmelaget. Molde hadde sjansen til å ta hjem seieren da gjestene på overtid fikk frispark rett utenfor 16-meteren, men Sead Ramovic reddet forsøket til Magnus Wolff Eikrem.

– Dette gir selvsagt en veldig god følelse. Vi viste hvor god moral vi har i laget. Jeg tror vi kan få en god høst. Vi har hatt en veldig slow start, men nå kjennes det ut som om vi er på rett vei, sa LSK-trener Magnus Haglund til TV 2.

Merkelig mål

Tidligere i kampen sendte Magne Simonsen bortelaget foran med en snodig scoring i det 34. minutt. På høyresiden prøvde 24-åringen å slå et innlegg, men ballen fikk i stedet en uventet retning og buet over Ramovic og i krysset. LSK-keeperen sto igjen som et stort spørsmålstegn, men han burde gjort en bedre jobb der.

På 0-0 var det Lillestrøm som hadde et lite overtak i oppgjøret, men baklengsmålet tok noe av luften ut av vertene. Molde fikk på sin side holde ballen mer i laget. I annen omgang spilte gjestene seg til flere gode trekk i angrep, men uten å skape de store målsjansene. Først helt på tampen tok Lillestrøm større sjanser offensivt og fikk betalt for det med Nystuens utligning.

– Nesten perfekt

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær syntes etter kampen at laget hans hadde gjort en god opptreden på Åråsen.

– Det så ut som vi skulle få tre poeng, men Lillestrøm er alltid farlig på dødball. Vi gjennomførte en nesten helt perfekt bortekamp, sa Solskjær.

Kampens første store sjanse gikk til LSK etter elleve minutter. På en god kontring kom Mathias Bolly alene mot to Molde-forsvarere, vendte innover i banen og skjøt i stolpen. Ballen gikk så via keeper Espen Bugge Pettersen og ut.

Lillestrøm er inne i en god periode. På de siste kampene står romeriksklubben med to seirer og to uavgjorte. Laget har 19 poeng og ligger på 12.-plass. Åråsen-publikummet fikk også en gladnyhet da Bjørn Helge Riise ble presentert som LSK-spiller i pausen. Han er dermed tilbake i klubben etter tre år i engelsk fotball.

Molde hadde sjansen til å krype innpå serieleder Strømsgodset, men det ble bare med det ene poenget. Tittelholderen er nummer to på tabellen og er seks poeng bak toppen.

(ANB-NTB)

Artikkeltags