Signerte for Rosenborg

Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen - foreløpig.

Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen - foreløpig. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen.

DEL

21-åringen har signert kontrakt med trønderne for resten av sesongen.

– Dette føles litt spesielt. Rosenborg er laget det har smakt aller best for meg å slå i min karriere. Slik tror jeg det er for mange, siden Rosenborg er det beste laget i Norge og har vært det i flere tiår. Det vil bli en ære å spille for klubben som alle ønsker å vippe av pinnen, sier «Mix» til rbk.no.

Diskerud har trent med RBK de siste dagene.

– I utgangspunktet ønsket vi en lengre avtale, men Mix ville ha en avtale ut året for å bli kjent med Rosenborg og kjenne på det å være RBK-spiller. Vi håper selvfølgelig at dette skal føre til et lengre ekteskap, og har også avtalt et tidspunkt hvor vi skal diskutere en eventuell lengre avtale, sier sportslig leder Erik Hoftun.

I pausen av europacupkvalifiseringen mot sveitsiske Servette torsdag kveld ble både Diskerud og Tarik Elyounoussi presentert for publikum som nye Rosenborg-spillere.

Tarik Elyounoussi kommer fra Fredrikstad, og skal ha kostet trønderne rundt åtte millioner kroner. Han har signert en kontrakt med varighet ut 2015.

– Rosenborg er en stor klubb i Norge, og godt kjent i Europa. Så sportslig sett er dette det beste jeg kunne fått i Norge, så derfor valgte jeg Rosenborg, sier angriperen til rbk.no

Han har klare ambisjoner for hva han håper å oppnå i Trondheim.

– Jeg har aldri vært med og kjempet om gull, så det er helt nytt for meg og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg ser også fram til å bli kjent med spillere, støtteapparat og byen. Jeg håper selvfølgelig å bidra med mitt, men målet er å ta gull, sier Elyounoussi.

Rosenborg har også signert Alexander Lund Hansen, Jaime Alas og Tore Reginiussen i sommer.(ANB-NTB)

Artikkeltags