Starts seiersrekke brutt

Artikkelen er over 13 år gammel

(Start-Tromsø 1-1) Etter fire strake seirer på hjemmebane måtte Start søndag finne seg i at Tromsø tok med seg ett poeng hjem.

DEL

Uavgjort var et greit resultat i en spillemessig svak kamp med få store målsjanser. Start tok ledelsen ved Bala Garba rett før pause, men det var Tromsø som ble mest tent av denne scoringen. For i andre omgang var gjestene best, og det var fortjent da Lars Iver strand utlignet åtte minutter før slutt.

– Denne gangen sviktet det kollektive spillet vårt, sa Start-trener Tom Nordlie etter kampen. – Det var en dårlig kamp mellom to gode lag, mente vårens suksesstrener i norsk fotball.

Tromsø-trener Otto Ulseth var godt fornøyd med det ene poenget.

– Veldig bra at vi ble så mye bedre i andre omgang, sa Ulseth som mente at Start-scoringen rett før pause tente spillerne hans. Ulseth mente også at det var to viktige situasjoner i kampen som gikk i TILs disfavør.

– Vi burde hatt straffespark da en Start-forsvarer handset, og scoringen til Ole Martin Årst burde ikke ha vært annulert, mente Ulseth om duellen mellom Tromsø-spissen og Start-keeper Rune Nilssen.

Ellers er det verdt å nevne at Knut Borch var tilbake mellom stengene hos Tromsø etter sin langvarige skade. Det markerte han ved å være banens beste spiller. Hos Start varb Alex Valencia god. (ANB)

Artikkeltags