Svensk Start-joker avgjorde

Artikkelen er over 13 år gammel

(Start – Odd Grenland 4-0) Stefan Bärlin beviste på ny at han blir en joker for Start i årets eliteserie. Nok en gang gjorde han et sterkt innhopp, kvitterte med to raske mål og punkterte kampen.

DEL

Odd hadde hatt det meste av banespillet før pause, og hadde fortjent å utlikne ledelsen som Alex Valencia skaffet Start tidlig i kampen. Men i stedet fikk gjestene en real kalddusj da Stefan Bärlin like etter sidebytte fikk sjansen fordi Bala Garba måtte ut med skade.

Svensken takket umiddelbart for tilliten og scoret to mål på seks minutter. Han hadde ytterligere en ball inne og var altså nær et meget kjapt hat-trick. Men det holdt lenge med de to fulltrefferne. Kampen var punktert, og Kristoffer Hæstad pyntet ytterligere på resultatet like før slutt.

– Ei skikkelig målrotte! Det er artig å se at Stefan har funnet seg så bra til rette både i byen og laget, fastslo en glad Start-trener Tom Nordlie, og berømmet sin joker. Også i forrige kamp kom han inn og scoret.

– Jeg er fornøyd med at jeg klarer å være på rett plass til rett tid. Klart jeg jobber hardt for å få spille fra start. Men Bala Garba er veldig god, så jeg har ingen problemer med å svelge at han er i startoppstillingen, sa den sindige svensken etterpå.

Og slik blir det trolig i neste kamp også. For Garbas vridning i kneet later ikke til å være noen alvorlig skade.

Odd-trener Arne Sandstø måtte innse at laget hans nå ble sendt ned på nedrykkplass, og var selvsagt veldig skuffet.

– Det hjelper ikke å være spillemessig på høyden når forsvarerne ikke klarer å klarere innenfor 16-meteren. Det er barnelærdom, raste Odd-sjefen, som bare har innkassert ett poeng på de tre siste kampene. (ANB)

Artikkeltags