Vant uten å overbevise

Brann slo Fredrikstad 2-0 på hjemmebane i Bergen onsdag. Se mål og høydepunkter!

Birik Már Sævarsson jubler etter å ha sendt Brann opp i 2-0 mot Fredrikstad.

Birik Már Sævarsson jubler etter å ha sendt Brann opp i 2-0 mot Fredrikstad. (Foto: )

DEL

Bentley og Birkir Már Sævarsson scoret målene.

Førsteomgangen var svak og endte målløs, men det var hjemmelaget som var nærmest scoring. Likevel var det greit med 0-0 til pause, for ingen av lagene klarte å begeistre de første 45 minuttene.

– Det var en grei annen omgang, men kampen var veldig svak før pause, sa Branns lagkaptein Markus Jonsson til TV 2 etter kampen. Han var fornøyd med seieren og poengene, men ikke med så mye mer.

Fredrikstad, som ligger under nedrykksstreken når serien begynner å nærme seg halvspilt, hadde ikke mange sjansene på Brann stadion, men laget ble på ingen måte utspilt.

– Jeg synes innsatsen er der, men det vil seg ikke, slo en skuffet Tarik Elyounoussi fast etter at det var slutt i Bergen.

– Det var to slitne lag som møttes, men vi fikk noen flere åpninger etter pause og hadde roen til å score to, slo Brann-trener Rune Skarsfjord fast etter det tamme oppgjøret.

Han fikk se Bentley gjøre 1-0 etter 74 minutter, og bare åtte minutter senere økte Birkir Már Sævarsson til 2-0 med et skudd i det lengste hjørnet fra temmelig kort hold. Da var kampen avgjort i Bergen. Fredrikstad klarte ikke å spille seg til særlige muligheter mot slutten.

– Bentley er en artist når han setter i gang. Det virker nesten som om vi har fått en ny spiller på laget, sa Skarsfjord smilende til TV 2.

– Det er liten tvil om at vi sliter med selvtilliten, og jeg skal ikke benekte at det er tungt med nok et tap, slo Fredrikstad-trener Trond Amundsen fast overfor TV 2.

Han sa at Fredrikstad holdt i 70 minutter, men så var det slutt.

– For oss gjelder det å jobbe videre for å snu en negativ trend. Vi må prøve å løfte oss, men slik det ser ut nå er det vel liten tvil om at denne sesongen kommer til å bli en kamp om å overleve.

Amundsen sa også at ingen i Fredrikstad bruker mye tid på å følge veldig nøye med på tabellen.

– Vi får ikke mer poeng av å se på den. Nei, det gjelder å jobbe med det vi kan få gjort noe med, mente Amundsen etter onsdagens tap i Bergen. (ANB-NTB)

Artikkeltags