Winters vil dra, men må bli

Robbie Winters vil bort fra Brann, men må bli værende et halvt år til.

Robbie Winters vil bort fra Brann, men må bli værende et halvt år til. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Robbie Winters (32) vil egentlig stikke fra Brann i sommer, men i stedet blir han en av Mons Ivar Mjeldes viktigste menn i høst.

DEL

Det er ikke mer enn et halvt år siden Winters så vidt fikk lov til å fortsette i Brann etter at han høyt og tydelig hadde sagt at han ønsket seg bort, men ikke lyktes med å finne ny klubb.

Da han ønsket å skifte arbeidsgiver nå i sommer, var svaret fra Brann kontant.

– Robbie ba selv om et møte der han ville snakke om fremtiden sin. Jeg ga ham beskjed om at han er nødt å bli i klubben, og at han vil få en viktig rolle i Brann denne høsten, forteller Mjelde til Bergensavisen.

Brann har nemlig solgt spissen Bengt Sæternes til Odenese i sommer, og har dermed kun Winters, Thorstein Helstad og nyervervelsen Joakim Sjöhage å velge i på topp. Sistnevnte er bare 20 år, og Mjelde mener han må få tid på seg før han slår igjennom i klubben.

Winters var ikke lysten på å snakke om møtet med sjefen. Men innrømmer at han og Mjelde har hatt en samtale der skottens framtid i klubben ble diskutert. 32-åringen har for lenge siden gitt beskjed om det blir en retur til britisk fotball når kontrakten går ut etter sesongen på grunn av familien.

Tre 1.-divisjonsklubber i England har i sommer meldt sin interesse for spilleren.

– Jeg har ikke lyst å si noe om hva jeg selv ønsket meg. Men jeg fikk beskjed om at slik spissituasjonen er i Brann, er det nå uaktuelt å selge meg. Det forstår jeg godt, sier Winters.

– Robbie er profesjonell og vil jobbe hardt for oss utover høstsesongen, lover Mjelde. (ANB)

Artikkeltags