Blir ny Viking-trener

Kjell Jonevret har fått tilbud om å ta over Viking.

Kjell Jonevret har fått tilbud om å ta over Viking. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Svenske Kjell Jonevret er ansatt som ny trener for Viking, melder Stavanger Aftenblad.

DEL

Han kommer til Stavanger til helgen for å overta A-lagsansvaret ut sesongen 2015, skriver klubben i en pressemelding.

– Vi har brukt tid og jobbet intensivt med å finne en ny trener. Vi har undersøkt og diskutert flere kandidater, men Kjell Jonevret var førstevalget vårt. Derfor er vi glad han har skrevet under for klubben, sier styreleder i Viking Christian Rugland.

– Viking og Stavanger har i alle fall de siste 25 årene, ligget meg varmt om hjertet. Derfor er det med stor ydmykhet jeg tar denne utfordringen. Jeg håper å få være med på å bidra til at Stavangers stolthet igjen blir en klubb som er kjent for noe positivt på og utenfor banen, sier Jonevret.

Svensken tar over etter Åge Hareide som ble løst fra kontrakten under EM-oppholdet. Flere kandidater har vært observert på Sola. Jonevret som har jobbet som spion for det svenske A-landslaget under EM, tok selv turen til oljebyen i forrige uke.

– Jeg kan ikke love gull og grønne skoger, men jeg lover å jobbe veldig hardt for at spillere, ledere og supportere skal få oppleve nye gledesstunder på Viking stadion, sier svensken med 125 vikingkamper på samvittigheten.

Svensken trente Molde for to sesonger siden. (ANB-NTB)

Artikkeltags