Dårlig markering?

Her river Simen Brenne seg løs fra markeringen, og setter inn 2-2.

Her river Simen Brenne seg løs fra markeringen, og setter inn 2-2. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Var det dårlig markering eller rett og slett et godt løp da Brenne utlignet i lørdagens kamp mellom Odd og Tromsø? Se video og bedøm selv!

DEL

Tromsø angrep lørdagens bortekamp mot Odd og ledet 2-0 tidlig.

Men gode bytter av Dag-Eilev Fagermo sørget for at hjemmelaget tok mer tak utover kampen og klarte å kapre ett poeng. Frode Johnsen og Simen Brenne sørget for Odds mål.

Sistnevntes scoring var en «Brenne-spesial», der han dukket helt ut av intet og sørget for scoring.

Men kunne Tromsø avverget scoringen?

Lars Kristian Eriksen og Odd hadde uttallige lange innkast i løpet av kampen. Selv om det tidvis var rufsete bak hos bortelaget, fikk de som regel ballen unna – helt til Brenne dukket opp på bakre stolpe og utlignet på slutten. Niklas Gunnarson vant den første duellen, fikk stusset ballen videre. Lærkula rakk kun å sprette én gang før Brenne banket den i kassa.

Det som er verdt å nevne ved denne situasjonen, foruten midtbanespillernes avslutning, er Tromsøs markering. Samtlige Tromsø-spillere markerte sine menn, bortsett fra Remi Johansen. Allerede før innkastet kom så Johansen litt forvirret ut og Brenne hadde tilsynelatende ingen vanskelig jobb med å rive seg løs fra Tromsøs nummer 17.

– Jeg dukker opp, vet du, sa målscoreren selv om målet.

Dette målet sørget for 2-2, og gjestene fra Tromsø misbrukte dermed sin mulighet til å bevare avstanden på ett poeng til Rosenborg og er nå tre bak.

Ett poeng ble det altså til begge lag i kampen mellom Odd og Tromsø. Etter kampslutt var Brenne godt fornøyd med det ene poenget.

– Sånn som starten på kampen var, er vi fornøyde med å få med oss ett poeng. (ANB)

Artikkeltags