Flere får se cupfinalen

Molde slo Rosenborg 4-2 i cupfinalen og tok sin tredje NM-tittel i fotball for ett år siden

Molde slo Rosenborg 4-2 i cupfinalen og tok sin tredje NM-tittel i fotball for ett år siden Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Utbyggingen av Ullevaal stadion gjør at årets cupfinalelag får tildelt 2250 flere billetter enn i fjor.

DEL

Onsdag og torsdag denne uken avgjøres det hvem som møtes i årets cupfinale 23. november. Stabæk tar imot serieleder Molde i den første semifinalen onsdag, mens Odd og Sarpsborg 08 skal kjempe om den andre finalebilletten i Skien dagen derpå.

Vinnerlagenes supportere kan glede seg over at det i år blir enklere å få med seg finalen fra tribuneplass. Mens Norges Fotballforbund i fjor fordelte 13.000 billetter mellom de to supportergrupperingene, er tallet i år hevet til 15.250.

Det utgjør en økning på 15 prosent.

– Cupfinalehelgen er en av norsk fotballs største festdager, og etterspørselen etter billetter til cupfinalen for herrer er enorm hvert eneste år. Derfor er det en stor glede for NFF at flere supportere nå får anledning til oppleve drømmen sammen med klubben i sitt hjerte, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

Ved siden av billettene som forbeholdes finalelagenes supportere, legges 2500 billetter ut for fritt salg over internett.

– Som tidligere år selges disse billettene via loddtrekning, slik at alle som er interessert skal ha samme mulighet til å skaffe seg billetter. Dette fungerer godt, og er et rettferdig system, sier fungerende kommunikasjonsdirektør i NFF, Yngve Haavik.

Det vil være mulig å registrere sitt ønske om cupfinalebilletter fra dato 6. oktober til dato 12. oktober. (ANB-NTB)

Artikkeltags