Herlige fulltreffere

Dette er kandidatene til rundens mål denne gang. Magne Simonsen, Ola Kamara, Tremaine Stewart, Heiner Mora og Øyvidn Hoås.

Dette er kandidatene til rundens mål denne gang. Magne Simonsen, Ola Kamara, Tremaine Stewart, Heiner Mora og Øyvidn Hoås. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Heiner Mora, Tremaine Stewart, Magne Simonsen, Ola Kamara og Øyvind Hoås. Hvem scoret det fineste målet? Bli med og stem!

DEL

Denne avstemningen er avsluttet!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) og A-pressens lokalaviser kårer rundens mål for samtlige eliteserierunder denne sesongen.

Etter litt over halvspilt sesong har vi nå fått 16 sterke kandidater til kåringen av årets mål til høsten. Den 17. serierunden inneholdt flere deilige scoringer fra våre to øverste divisjoner. Vi har nå plukket ut de fem scoringene det kan stemmes på denne gang.

Sjekk ut de fem kandidatene, og stem fram din favoritt!

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist runde var det Armin Sisteks perlescoring som gikk av med seieren. Målet hans kan du se her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene (klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet).

Avstemningen avsluttes torsdag klokken 12.00!

Kandidat 1: Heiner Mora. Det er så pent. Det er så enkelt. Med en lekker touch skaffet costaricaneren seg nok tid til å sikte mot lengste kryss. Siktet var skrudd etter vindretningen og ballen endte vakkert og behersket i krysset bak en sjanseløs Per Morten Kristiansen. Dette er vår første kandidat.

Kandidat 2: Tremaine Stewart. Aalesund-spilleren har virkelig funnet sommerformen. Scoringen mot Stabæk var både hard og vakker. Jamaicaneren hadde lekestue med Stabæk-spillerne før han banket ballen i lengste kryss, bak en forfjamset Jan Kjell Larsen i Stabæk-buret.

Kandidat 3: Magne Simonsen. Vel. Om det var ment slik eller bare ble slik skal være usagt, men at ballen litt tilfeldig havnet vakkert i krysset bak en overrasket Sead Ramovic er det ingen tvil om. Simonsen lykketreff er kandidat tre.

Kandidat 4: Ola Kamara. Strømsgodset-spissen er het om dagen. Denne gang scoret han det siste målet i nedsablingen av Fredrikstad. 5-0-scoringen ble flikket videre med hælen etter et flott innlegg fra Øyvind Storflor. Har du sansen for finurlige avslutninger stemmer du fram Kamara!

Kandidat 5: Øyvind Hoås. Igjen viste Hoås sine målegenskaper. Mot HamKam var det viktig at både han og laget presterte, og det gjorde de til gangs. Tre mål ble det på targetspissen, det siste en lekkerbisken. Et halvpresist innlegg ble tatt ned av Hoås' lange bein med ryggen mot mål, før han i samme bevegelse fikk vendt om og hamret ballen i nettet bak tidligere Steinkjer-keeper Gary Hogan.

Disse har vunnet de 16 første rundene:

Runde 16: Sistek med soleklar seier

Runde 15: Austin med rundens mål!

Runde 14: LSK-spiller til topps!

Runde 13: Overlegen Shindika

Runde 12: Stjernetreffet til Bolseth til topps

Runde 11: Nisjas akrobatikk vant

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

På slutten av sesongen vil vi kåre det som vil bli årets mål.

(ANB)

Artikkeltags