Kakás framtid fortsatt usikker

Om Kaká er Real Madrid-spiller kommende sesong er fortsatt i det blå, mener trener José Mourinho.

Om Kaká er Real Madrid-spiller kommende sesong er fortsatt i det blå, mener trener José Mourinho. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Om Kaká er Real Madrid-spiller kommende sesong er fortsatt i det blå, mener trener José Mourinho.

DEL

Det ble stilt skyhøye forventninger til brasilianeren da han ankom Santiago Bernabéu fra Milan og italiensk fotball for tre år siden. Disse har imidlertid Kaká slitt tungt med å innfri. Det er derfor ventet av mange at han kommer til å forlate Real Madrid denne sommeren.

Trener Mourinho gjør ingenting for å avfeie spekulasjonene, selv om han gjerne ser at 30-åringen fortsetter i hovedstadsklubben også kommende sesong.

– Jeg vet ikke om han blir eller ikke. Det vet ikke han selv eller klubben heller. Det er ingen tvil mellom oss. Han vet godt hva jeg tenker, og jeg kjenner til hvilke tanker han har, sier Mourinho til klubbens nettsted.

– Så lenge han er vår spiller, og det er mulig at han fortsetter med oss i enda en sesong, så kommer han til å bidra. Jeg blir glad om han velger å bli.

Kaká er av flere medier blitt koblet til ambisiøse Paris Saint-Germain i fransk fotball. Trener der er Carlo Ancelotti, som brasilianeren kjenner godt som sin tidligere sjef fra suksesstiden i Milan. (ANB-NTB)

Artikkeltags