Latvisk motstand for Molde

Molde og trener Ole Gunnar Solskjær får besøk fra Latvia i andre kvalifiseringsrunde til Mesterligaen.

Molde og trener Ole Gunnar Solskjær får besøk fra Latvia i andre kvalifiseringsrunde til Mesterligaen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Ventspils fra Latvia blir motstander for Molde i annen kvalifiseringsrunde til Mesterligaen.

DEL

Molde var blant de urangerte lagene i trekningen, og kunne dermed møtt langt tøffere motstand enn de regjerende seriemesterne fra Latvia.

Trekningen ga også Molde bortekamp til slutt. Bortekampen spilles 17. eller 18. juli, med returoppgjøret i Molde 24. eller 25. juli.

– Vi er godt fornøyde med trekningen, og at det blir hjemmekamp først. Da blir det kamp i jazzuka, og vi håper på mye folk på tribunene, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

– Førsteinntrykket av Ventspils er at det er et ungt lag uten veldig stor erfaring fra europacup. Men vi skal være godt forberedt og studere dem nærmere i ukene som kommer. Det er også relativt kort reiseavstand, og det passer oss fint, legger Solskjær til.

Molde kunne ha trukket svenske Helsingborg, med tidligere Molde-trener Åge Hareide som sjef. De svenske seriemesterne trakk isteden The New Saints fra Wales.

Rosenborg trakk Crusaders i første kvalikrunde til Europaligaen. Den første kampen spilles på Lerkendal 5. juli og returkampen går 12. juli.

Nord-irske Crusaders tapte for Linfield i cupfinalen som allerede var kvalifisert for europacupspill, og dermed fikk Crusaders muligheten i Europa. Laget endte på en 5. plass i fjorårets serie.

(ANB-NTB)

Artikkeltags