Lekte med Sevilla

Karim Benzema scoret to da Real Madrid lekte med Sevilla.

Karim Benzema scoret to da Real Madrid lekte med Sevilla. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Real Madrid fikk en opptur etter mesterligasmellen. Søndag ble Sevilla slått 3-0 hjemme.

DEL

Karim Benzema scoret to ganger. Cristiano Ronaldo fornektet seg ikke. Han laget ett mål og er oppe i 43 i serien denne sesongen.

Det gjenstår tre seriekamper for Real. Laget har et soleklart forsprang på Barcelona. Mot Sevilla var det ikke spenning. Hjemmelaget hadde full kontroll.

– Det var viktig å vinne denne kampen. Nå skal vi bare fortsette i samme spor så vi kan sikre ligatittelen. Det er særlig viktig siden mesterligaen er over for oss, sa Benzema til spansk TV.

Real Madrid har ikke vunnet ligaen siden 2008. Så langt er det blitt hele 112 mål i serien. Laget kan også ende på 100 poeng dersom det blir seirer i de tre siste kampene.

Onsdag røk Madrid-klubben ut på straffer mot Bayern München i mesterligaen.

Bilbao-tap

For Athletic Bilbao gikk det motsatt vei. Laget som torsdag tok seg til finalen i europaligaen, kom ned på jorda med 0-2 borte for Zaragoza søndag.

Eduardo Oriol sto bak vertenes 1-0-scoring etter 27 minutter. Apono trygget ledelsen tidlig i annen omgang.

Dermed blir det hard kamp helt inn om plassene (5.-7.) som gir spill i europaligaen neste sesong. Bilbao innehar for øyeblikket 7.-plassen i serien, men Osasuna, Sevilla og Mallorca følger like bak.

Kalasseier for Barca

Barcelona rundet av søndagskvelden ved å vinne 7-0 mot Rayo Vallecano. Lionel Messi og Pedro Rodríguez scoret to ganger hver i maktdemonstrasjonen. Det betyr at førstnevnte er likt med Ronaldo på toppscorerlista før sesongens tre kamper.

Messi åpnet målshowet mot Rayo etter 16 minutter. Deretter satte vertenes Antonio Silva Rober inn et selvmål, men Barca-spillerne klarte godt å vinne på egen hånd. Også Seydou Keita og Thiago Alcántara rakk å score i storseieren.

Den kom uansett til liten nytte for storlaget. Barcelona ligger stadig sju poeng bak erkerivalen fra Madrid. (ANB-NTB)

Artikkeltags