Satser hardt på nettfotball

 Det er ikke nødvendig for bankene å øke prisene til forbrukerne på grunn av myndighetenes økte krav til egenkapital, sier direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet.

Det er ikke nødvendig for bankene å øke prisene til forbrukerne på grunn av myndighetenes økte krav til egenkapital, sier direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Canal+ og A-pressen har inngått en avtale som betyr at konsernets nettaviser skal levere fotball via web-TV.

DEL

Allerede fra sesongstart i år vil et utvalg av A-pressens nettaviser tilby tjenesten

Av norsk fotball omfatter avtalen eliteserien, 1. divisjon, Toppserien, cupen og landskamper. Fra start tilbys fotballsendingene på web-TV i A-pressens aviser. Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) vil bistå med å synliggjøre dette på de ulike avisene.

Avtalen mellom Canal+ og A-pressen er på fem år og gjelder ut 2016 og gjelder for alle digitale plattformer.

– A-pressens nettaviser blir viktige partnere for oss når vi skal nå de lokale supporterne med vårt tilbud innen norsk fotball, sier Steinar Brændeland, landssjef for Canal+.

Styrker posisjonen

– Foruten norsk fotball tilbyr vi også internasjonal fotball i verdensklasse. Til sammen har vi 1.500 direktesendte fotballkamper på sendeplanen i løpet av 2012, forteller Brændeland

Avtalen med Canal+ gir samtidig A-pressens nettaviser anledning til å vise klipp fra kampene, og vil gjøre fotballdekningen enda mer attraktiv.

– Samarbeidet med Canal+ er spennende og bidrar til å styrke våre posisjoner. Samtidig høyner det ytterligere kvaliteten og bredden i våre nettavisers fotballtilbud, som fra før omfatter landets mest omfattende og beste live-tjeneste. Med avtalen om levende bilder på nett, befester vi vår rolle som til en tung aktør på sportsfronten, sier A-pressens konsernsjef Thor Gjermund Eriksen.

Komplett tilbud

De stadige endringene i medievaner, der nettet er blitt en viktig TV-leverandør, gjør det helt naturlig for A-pressen å levere innhold også på dette området. Eriksen er meget godt fornøyd med at det skjer sammen med en så profesjonell og stor aktør som Canal+.

– Fotballinteressen blant våre lesere er stor. Det har vi fått bekreftet, ikke minst på populariteten av vår live-tjeneste. Det er derfor helt naturlig at vi gir de fotball- og sportsinteresserte leserne våre et komplett tilbud når sesongen sparkes i gang, uttaler Thor Gjermund Eriksen.

Foruten norsk fotball, innebærer den inngåtte avtalen om web-tv at det er mulig å gi tilgang til mye internasjonal sport via A-pressens nettaviser. Det gjelder blant annet spanske La Liga, italiensk Serie A og seriefotball fra Nederland, USA, Argentina og Sverige samt engelske Carling Cup og den spanske cupen Copa del Rey. Dessuten tilbys det meste innen tennis – som ATP Masters 1000 og ATP 500, verdens beste basket – amerikanske NBA, svensk ishockey fra Eliteserien og UFC kampsport.

Artikkeltags