Tevez vil bli i City

Carlos Tevez vil bli i Manchester City.

Carlos Tevez vil bli i Manchester City. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Carlos Tevez har bestemt seg for at fotballframtida ligger på Etihad Stadium.

DEL

Argentineren så ut til å være på vei ut døra i Manchester City tidligere i vinter, men har de siste ukene gjort et oppsiktsvekkende comeback for de lyseblå.

Nå hevder attpåtil den kontroversielle 28-åringen at han har bestemt seg for å bli i klubben.

– Denne klubben har bygget noe helt spesielt de siste årene. Det var dette prosjektet og denne drømmen som gjorde at jeg kom til City, sier Tevez til Manchester Evening News.

Vil gi noe tilbake

Måljegeren, som nylig gjorde hattrick mot Norwich, kom til Manchester City i 2009. Da hadde han spilt to sesonger i byens andre fotballstorhet, Manchester United.

– Jeg har vært her siden starten på prosjektet, og jeg deler visjonen til Sheikh Mansour, sier Tevez nå.

Nevnte Sheikh Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan eier Manchester City – og har investert store summer i jakt på gjeve trofeer. Nå kan ligatrofeet være på vei til Etihad Stadium.

Med seier mot i gigantoppgjøret mot United mandag kveld er mye gjort. Kanskje får også gamleklubben smake Tevez’ ferdigheter.

Argentineren nøler i hvert fall ikke med å hylle eierskapet – og vil gjerne gi noe tilbake i form av en scoring.

– Han (Sheikh Mansour red. anm.) har alltid vært fantastisk mot meg, og jeg vil gjerne belønne hans tiltro og bli her til prosjektet kan kalles en suksess, sier Tevez til lokalavisen.

Scorer på bestilling

28-åringen har scoret mål på bestilling i løpet av sine tre sesonger på Etihad. Samtidig har det også blitt en del overskrifter med negativt fortegn.

Da argentineren i september i fjor nektet å bli byttet inn i mesterligamøtet med Bayern München, rant det over for manager Roberto Mancini. Italieneren gjorde det krystallklart at Tevez hadde spilt sin siste kamp for klubben.

I januar skal AC Milan ha ønsket seg målscorerens tjenester, men overgangen gikk til syvende og sist i vasken.

Dermed er Tevez tilbake i City-varmen – og hovedpersonen er hetere enn noen gang før.

– Jeg er en ambisiøs person. Jeg vil jobbe hardt og vinner titler med City. Det er alt som betyr noe for meg, som spiller og person, sier han. (ANB)

Artikkeltags