Tilbake til røttene

Per Joar Hansen lover å ta Rosenborg tilbake til 4-3-3.

Per Joar Hansen lover å ta Rosenborg tilbake til 4-3-3. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Perry hadde en tøff tid sist han var trener for Rosenborg. Nå blir han mannen som skal føre klubben tilbake til det velkjente 4-3-3-systemet. Se video!

DEL

Det er fortsatt mange som mener mye om det som skjer i Rosenborg.

Tredjeplassen i fjor var ingen med hjerte i klubben spesielt fornøyd med, derfor måtte Jan Jönsson finne seg en ny klubb å trene.

Inn kom Per Joar Hansen. Ikke alle var enige i den ansettelsen heller, men blant spillerne har «Perry» et fint rykte på seg.

U21-landslagets Stefan Strandberg var en av spillerne som tidlig gikk ut og støttet ansettelsen av Perry. Nå får han støtte fra både Mikael Dorsin og Tarik Elyounoussi. De tror ansettelsen er helt riktig i forhold til hvordan klubben nå vil framstå.

Se videoen øverst i saken!

Sist han var trener for trønderne endte det med en skuffende sjuendeplass, og voldsom vakling av spillsystem. Denne gang lover han å ta Rosenborg tilbake til røttene og nærmere den gamle 4-3-3-formasjonen.

Rosenborg er for øyeblikket på La Manga for å spille Copa del Sol. I første kamp endte det med 0-2-tap for CSKA Moskva, men trønderne var tro mot 4-3-3-formasjonen. Senere under oppholdet venter både Sjakhtar Donetsk og IFK Göteborg.

(ANB)

Artikkeltags