Utskiftninger i Brann

Helge Haugen forsvinner fra Brann.

Helge Haugen forsvinner fra Brann. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Helge Haugen forlater Brann på grunn av for lite spilletid. Onsdag signerte han for Tromsø. Samtidig ankommer en ung svenske Bergen.

DEL

Haugen har skrevet under en kontrakt som binder ham til Tromsø ut 2010-sesongen. Han blir trolig spilleklar til seriekampen mot Vålerenga 23. juli.

– Helge vil spille for en klubb der han får mer spilletid. Det er et ønske vi respekterer, og derfor har vi sagt oss villig til å la ham gå, sier sportslig leder Roald Bruun-Hansen til klubbens hjemmesider.

Haugen debuterte for Brann i 2002 og har spilt 129 A-kamper for bergensklubben.

Sjöhage til Brann

Samtidig er det klart at det svenske spisstalentet Joakim Sjöhage er klar for Brann. 20-åringen ankommer fra Elfsborg.

Spissen er bundet til Brann ut 2010-sesongen.

– Sjöhages fremste våpen er hans store fart. Spissen regnes som en av de raskeste i Allsvenskan. Han har stor løpsvilje og er også en god avslutter, sier Bruun-Hanssen.

Sjöhage scoret ti mål på 50 seriekamper for Elfsborg.

Andresen blir

Den siste nyheten fra Bergen denne onsdagen, er at klubben er enig med Martin Andresen om at han ikke blir solgt i overgangsvinduet i juli.

Andresens kontrakt går ut etter sesongen, men klubben har valgt å la kapteinen bli Bosman-spiller istedenfor å hente mulige overgangspenger før sesongen er slutt.

Samtidig er det klart at Stabæk slenger seg inn i kampen om Erik Huseklepp, som har sagt at han ønsker seg bort på grunn av lite spilletid i Brann. (ANB-NTB)

Artikkeltags