Verdens lengste kontrakt?

Øyvind Varem har forpliktet seg til FK Silkefot i 26 nye år.

Øyvind Varem har forpliktet seg til FK Silkefot i 26 nye år. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Øyvind «Vargen» Varem har forpliktet seg til klubben i 26 nye år!

DEL

Ja, det er agurktider – men hva er vel galt med en frisk agurknyhet i regnværet?

På Helgelandskysten har det «lenge» vært spekulert i om FK Silkefots «stjernespiller» Øyvind Varem, også kjent som «Vargen», skulle signere kontrakt med en rivaliserende klubb. Nå har hovedpersonen selv avsluttet all form for spekulasjoner.

Tallet 26 står svært sentralt i denne avtalen. På sin 26-årsdag signerte nemlig den ettertraktede spilleren kontrakt med FK Silkefot for 26 nye år. Spilleren, med draktnummer 26, er dermed i FK Silkefots eie ut 2038-sesongen.

«Vargen», som har spilt for Silkefot siden 2009, ble observert i het flørt med Sandnessjøens tredjelag tidligere i sommer.

– Jeg har en jobb som krever sitt, og dette innebærer at jeg oppholder meg en del i Sandnessjøen. Media har tydeligvis observert meg i Alstahaug og selv dratt konklusjonen at jeg har hatt en flørt med SIL 3, sier Varem selv til klubbens nettsider.

FK Silkefot melder at de er glad for at Varem, som selv omtaler seg som «maskineriet i laget og dermed uerstattelig», fortsatt blir å se i lilla drakt.

– Det ville vært et enormt tap for både for FK Silkefot og ikke minst for Rana-fotballen dersom jeg skulle forsvinne til en annen klubb, sier «Vargen» ydmykt.

Å signere 26-årskontrakter i fotball er uansett ganske så unikt. Så gjenstår det å se hvem som er mest fornøyd med avtalen når «Vargen» har sett sine beste fotballdager, og passerer de glade 50-åra...

FK Silkefot er, ifølge seg selv, Helgelands kanskje mest sjarmerende idrettslag. Klubben ble stiftet i 2007 og spiller for tiden i 6. divisjon. Laget innehar en sterk 2. plass i serien, bak overlegne Leirfjord.

Det var Rana Blad som først omtalte den spesielle kontrakten.

(ANB)

Artikkeltags