Zlatan fikset biffen

Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Zlatan Ibrahimovic scoret to da PSG endelig vant.

DEL

Hardtsatsende Paris Saint-Germain har slitt i sesonginnledningen, men søndag vant laget 2-1 over Lille takket være to scoringer av stjernespissen Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan gjorde nok en stor kamp for det franske hovedstadslaget og er oppe i fire scoringer på tre kamper. Svensken sørget omtrent egenhendig for PSGs første seier i fransk 1. divisjon etter tre strake uavgjortkamper.

Den første scoringen kom allerede etter 27 sekunder etter pent spill av PSG på venstresiden. Jeremy Menez spilte fri Zlatan, som fra skrå vinkel chippet ballen over Mickaël Landreau og i mål.

I det 11. minutt glapp den svenske stjernespissen markeringen på Aurélien Chedjou på en corner. Lilles kamerunske midtstopper fikk sneket seg foran Zlatan og skallet kontant inn 1-1.

Langt bak teten

Det tok imidlertid ikke lang tid før PSGs nummer 18 gjorde det hele godt igjen. 20 minutter var spilt da han vant ballen på midten og sentret til Javier Pastore. Sistnevnte leverte ballen tilbake til Zlatan, som stakk i bakrom og akkurat rakk å vippe ballen over en utrusende Landreau og i mål.

Etter 82 minutter kunne Zlatan også ha økt til 3-1, men headingen ble reddet av Lille-keeperen like under tverrliggeren.

Borteseieren gjorde at Paris-Saint Germain står med seks poeng etter fire kamper, men laget er allerede seks bak Marseille. Serielederen befestet sin posisjon på toppen med 3-1 over Rennes tidligere søndag.

Kanonmål av Gignac

Med nyankomne Joey Barton på tribunen, tok vertene ledelsen 1-0 ved Jéremy Morel i det 35. minuttet. Julien Féret utlignet for Rennes 11 minutter ut i annen omgang, men André-Pierre Gignac sendte igjen Marseille i føringen med en flott volleyscoring i det 84. minutt.

I tilleggstiden var gjestenes Romain Danze uheldig da han sendte et innlegg i eget mål og fastsatte resultatet til 3-1. Marseille har to poengs forsprang til serietoer Lyon, mens Lorient, Bordeaux og Toulouse alle har åtte poeng.

Bordeaux så ut til å innkassere en serie da Henri Saivet sendte laget i føringen etter 85 minutter mot Nice på hjemmebane søndag, men Mahamane Traore ville det annerledes og ga gjestene ett poeng med sin scoring på overtid.

(ANB-NTB)

Artikkeltags