Årets helseleder kåret

Astrid Eidsvik, administrerende direktør ved Helse Sunnmøre ble kåret til årets helseleder på lederkonferansen til NSH. Styreleder i NSH, Erik Normann og helseminister Bjarne Håkon Hanssen delte ut prisen

Astrid Eidsvik, administrerende direktør ved Helse Sunnmøre ble kåret til årets helseleder på lederkonferansen til NSH. Styreleder i NSH, Erik Normann og helseminister Bjarne Håkon Hanssen delte ut prisen Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Årets helseleder er kåret. Prisen gikk til en tidligere sykepleier fra Sunnmøre.

DEL

Astrid Eidsvik er den sykehusdirektøren i Norge som har vært leder for samme foretak lengst. Det er Norsk sykehus- og helsetjenesteforening som deler ut prisen, og Eidsvik fikk den på den årlige lederkonferansen i Oslo torsdag.

Astrid Eidsvik har fikk prisen fordi hun arbeider tett innpå fagmiljøene, har en god dialog mellom administrasjon og fag, skriver NRK. Videre heter det at hun er en troverdig leder fordi hun skaffer seg kunnskap om de ulike avdelingene, og skaper tillit i måten hun møter sine ansatte på. Hun takler utfordringene med å være leder i en sektor med store omstillinger og høye mål.

Prisen består av 10 000 kroner, en kunstgjenstand og et diplom. (ANB)

Artikkeltags